Big Brother: Η απίθανη αντίδραση της Χριστίνας Ορφανίδου όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Βαρουξή!

Στην εκπομπή Love it μίλησε μέσω Skype η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο σπίτι του Big Brother

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη και τη συμπεριφορά του και τόνισε: “Θα του τα ψάλω και όταν βγει”. Όσο για το γεγονός ότι και μετά την αποχώρησή τους από το ριάλιτι οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν τις ίδιες απόψεις για συμπαίκτες τους, ενώ το κοινό φαίνεται να έχει διαφορετική γνώμη, ανέφερε: “Εμείς το έχουμε ζήσει. Δεν μπορείς να δεις σε ένα επεισόδιο δύο ωρών και να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες

και να ξέρεις όλα τα πράγματα πως εξελίχθηκαν. Εμείς ξέρουμε δύο πράγματα παραπάνω γιατί το έχουμε ζήσει. Ήμασταν μέσα, βλέπαμε καταστάσεις, βλέμματα, λέξεις. Δεν μπορούν να μπουν όλα σε ένα επεισόδιο. Εφόσον δεν υπάρχουν και το livestreaming πλέον αλλά και όταν υπήρχε κανείς δεν μπορούσε να είναι σε όλα τα σημεία του σπιτιού να βλέπει όλες τις κάμερες, όλους τους παίκτες”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ρώτησε την πρώην παίκτρια του ριάλιτι για το πώς χαρακτηρίζει τη στάση του Χρήστου, αρκέστηκε στο να ξεσπάσει σε γέλια και να μην απαντήσει.

Ωστόσο, στη συνέχεια είπε: “Απλά βλέπουμε τη συμπεριφορά του Χρήστου μέσα στο παιχνίδι και τη συμπεριφορά του Παναγιώτη που προσπαθεί εκτός να στρώσει την κατάσταση σε σχέση με αυτά που κάνει ο αδερφός του. Είναι κουλουβάχατο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με μακρύ καρέ και αφέλειες: Η φωτογραφία με νέο look!  

Κορονοϊός-Γιώργος Πατούλης: “Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Βρίσκομαι σε απομόνωση”

Γιάννης Λάτσιος: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε παρέα με τον γιο του, Άγγελο!

Keywords
Τυχαία Θέματα