Blue Horizon: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του 36χρονου Αντώνη -Φωτογραφίες

Οργή και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (5/9), όταν κατά την προσπάθειά του να ανέβει στο Blue Horizon δύο μέλη του πληρώματος τον απώθησαν και τον έριξαν στη θάλασσα, καθώς έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση.

H κηδεία του άτυχου άντρα

τελείται αυτή τη στιγμή στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ενώ εκεί έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου για να του πει το τελευταίο «αντίο». Ανάμεσα σε αυτούς φίλοι και συγγενείς του.

Η σορός του 36χρονου έφτασε στην εκκλησία στις 11 το πρωί με λευκό φέρετρο, ενώ στις 12 ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία.

Οι φωτογραφίες από την κηδεία

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ένα από τα αδέλφια του 36χρονου μίλησε στην εφημερίδα On Time και συγκίνησε με όσα είπε για τον χαρακτήρα του. Παράλληλα ο ίδιος ζήτησε να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού του. «Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του. 

Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι».

Δείτε παραπάνω τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το cretapost από την κηδεία του 36χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Αυλαία για το «Καλοκαίρι yes»: Το αντίο μέσω της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος»

Μίλτος Τεντόγλου: Συγκινεί ο παππούς του -«Παλεύω με τον καρκίνο, μου έδωσε άλλα 10 χρόνια ζωής το χρυσό στη Βουδαπέστη»

Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία με την ανανεωμένη ομάδα του «Πρω1νού»

Keywords
Τυχαία Θέματα