Celebration week: Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης στην Αθήνα για κάθε μία μέρα της εβδομάδας

Aπό την Ελένη Βάγια

Αυτές τις γιορτές θέλουμε να διασκεδάσουμε περισσότερο από ποτέ. Μιας και διανύουμε την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου τώρα είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσεις μια night-out εβδομάδα με την παρέα σου. Μάζεψε τους φίλους και συμφωνήστε να περάσετε μια άκρως fun εβδομάδα με σκοπό να κάνετε #CIROCYOURCITY.

Σου οργάνωσα λοιπόν μερικές ιδέες εξόδων για να απολαύσεις αυτές τις γιορτές όπως ποτέ άλλοτε.

Δευτέρα στη στολισμένη Αθήνα

Μετά τη δουλειά πάρε την παρέα σου και κάνε μια βόλτα στη στολισμένη Αθήνα.

Το Σύνταγμα έχει στολιστεί, το δέντρο έχει στηθεί και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσεις την πόλη χωρίς την υπερβολική κίνηση των γιορτών. Μετά τη βόλτα μπορείς να οργανώσεις ένα celebrational gathering σε ένα σπίτι με το δικό σου Squad για κουβέντα και γιορτινά CÎROC cocktails. Μαζέψτε δυνάμεις και οργανώστε την πιο fun εβδομάδα.

Τρίτη βράδυ για live στο Rock n roll Athens

Για την Τρίτη προτείνω να πάτε με την παρέα στο θρυλικό bar της Αθήνας, Rock ‘n’ Roll Athens, στο Κολωνάκι και αυτό γιατί κάθε Τρίτη μπορείτε να απολαύσετε μια βραδιά με ζωντανή μουσική και ένα CÎROC and Tonic. Και όταν τελειώσει το live απλά συνεχίζετε με χορό αφού ο Dj θα παίξει τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες.

Τετάρτη για dinner στο Rock ‘n’ Roll Athens

Tετάρτη επιλέγω και πάλι το Rock ‘n’ Roll Athens – είναι ένα μαγαζί που εύκολα κάνεις στέκι- για δείπνο με την παρέα για να πούμε τα νέα της εβδομάδας, απολαμβάνοντας premium CÎROC Vodka cocktails. Η μοναδική και εκπλεπτυσμένη γεύση της CÎROC συνοδεύει τέλεια τις γιορτινές εξόδους με φίλους. Και κάπου μετά το γλυκό που ο Dj ξεκινάει να παίζει πιο δυνατά μουσική, το δείπνο μετατρέπεται σε party και δεν έχουμε παρά να πούμε cheers με ένα CÎROC and Tonic.

Πέμπτη βράδυ

Τα μπαράκια που μπορεί να βρει κανείς στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Ευρωπαϊκά πολυβραβευμένα bars. Πετυχαίνοντας στα social media την έξοδο CÎROC Squad στην Αθήνα κατάλαβα πόσο μου έχει λείψει να επιλέξω ένα glam look, να περπατήσω στους δρόμους της Αθήνας και να διασκεδάσω παρέα με τους φίλους μου σε μερικά από τα πιο ωραία μπαράκια της πόλης. Οπότε Πέμπτη βράδυ επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας bar στην πόλη.

Παρασκευή βράδυ στο Fantasia Live

Τα μπουζούκια είναι η απόλυτα Ελληνική βραδινή έξοδος, σε κάθε πόλη. Η live μουσική σε βάζει στο πιο celebrational mood ενώ
η CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις στιγμές αυτές. Τόσο η fun διάθεσή όσο και ο χορός, τα γαρύφαλλα και το 1ο τραπέζι δίπλα στην πίστα θα συμβάλλουν στην απόλαυση ενός μοναδικού city outing! Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο Fantasia Live στο οποίο τραγουδάει και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, το CÎROC Squad μέλος που ξέρει τι θα πει διασκέδαση!

Σάββατο βράδυ στο Romeo

Απόλαυσε το αγαπημένο σου CÎROC and Tonic βλέποντας παράλληλα τους αγαπημένους σου Έλληνες καλλιτέχνες στο Romeo οι οποίοι ανεβάζουν τη διασκέδαση στα ύψη! Η παρέα σε συνδυασμό με ελληνική μουσική και τα party vibes που θα έχεις θα σου χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Κυριακή για χορό στο Dybbuk

Η άκρως εορταστική εβδομάδα πρέπει να κλείσει με μια βραδινή έξοδο σε nightclub και συγκεκριμένα στο απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk. Πάρε παράδειγμα από το CÎROC Squad οι οποίοι διασκέδασαν στο Dybbuk και χόρεψαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης.

Με αυτό λοιπόν το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα θα κάνεις το δικό σου #CIROCYOURCITY, με την παρέα, πηγαίνοντας στα πιο cool πάρτι και εκδηλώσεις της πόλης.

Eμπνεύσου από τα vibes του CÎROC Squad στο παρακάτω βίντεο και #CELEBRATEWITHCIROC.

 Απολαύστε υπεύθυνα.
Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών. 

Keywords
Τυχαία Θέματα