Chanel: Οι τάσεις που κυριάρχησαν στη νέα κολεξιόν του αγαπημένου οίκου μόδας

O οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 και κατάφερε για μια ακόμη σεζόν να μας αφήσει άφωνες με τα υπέροχα looks που δημιούργησε.

Η Creative Director του οίκου Virginie Viard επένδυσε σε σταθερές γραμμές που έχουμε αγαπήσει στον αγαπημένο οίκο μόδας αλλά έκανε και κάποιες δημιουργικές αλχημείες

που μας κέρδισαν από το πρώτο λεπτό.

Η παρουσίαση ήταν εμπνευσμένη από τη μοντερνιστική βίλα Noailles -σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Robert Mallet-Stevens το 1923- με τη συλλογή να είναι “μια ωδή στην ελευθερία και στην κίνηση”, όπως αναφέρει η Viard.

Η ίδια εμπνεύστηκε τη νέα συλλογή από τον υπαίθριο χώρο της βίλας: τους κήπους με ταράτσες, τα παρτέρια, την μεγάλη πισίνα και τον τρόπο που κάθε σημείο του σκηνικού αλληλοσυμπληρώνεται αρμονικά.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Τι είδαμε στο show;

Στη νέα κολεξιόν κυριάρχησαν οι ανάλαφρες και εύπλαστες σιλουέτες, με τα fluy ψηλά-χαμηλά φορέματα, τις μάξι φούστες, τα κοστούμια χωρίς φόδρα και τα babdydoll από οργάντζα. Είδαμε επίσης ρούχα έτοιμα για την παραλία, όπως μαγιό και βερμούδες, αλλά και ιδιαίτερα μοτίβα.

“Σοφιστικέ γραμμές και πιο ανεπίσημες, το τουίντ σε όλη τη συλλογή, αθλητικά ρούχα και δαντέλες: Προσπάθησα να συνδυάσω ένα πράγμα και το αντίθετό του με τον πιο κουλ τρόπο. Και οι κήποι και η πισίνα της βίλας Noailles, αυτό το εξαιρετικό σκηνικό, προσφέρονται για αυτή την κολεξιόν τέλεια», είπε η Viard.

Oι μπαλαρίνες, οι slouch boots και οι σαγιονάρες ήταν τα παπούτσια που είδαμε να κυριαρχούν στο show και καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει. Άλλωστε οι μπαλαρίνες είναι τα φλατ παπούτσια που θέλουμε να έχουμε στην παπουτσοθήκη μας αυτή τη σεζόν.

Η Gigi Hadid έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στο show του οίκου και συγκεκριμένα περπάτησε στην πασαρέλα με ένα υπέροχο sequin σύνολο.

© Εstrop/ Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images/Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα