Χριστίνα Μπόμπα: Ο διαφορετικός τρόπος που ξεκίνησε την ημέρα με τις κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι full time μαμά και το απολαμβάνει! Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η επιχειρηματίας και influencer φροντίζει να περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της μαζί με τις κόρες της, Αριάνα και Φιλιππα.

Μαμά και κόρες χαίρονται να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί, είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός σπιτιού. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ δραστήρια μητέρα και παρά το έντονο πρόγραμμά της καταφέρνει και συνδυάζει με άψογο

τρόπο δουλειά και προσωπική ζωή.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media – μετά τη δυναμική επιστροφή της – και συνεπώς σχεδόν καθημερινά μας δίνει μια γεύση από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η μέρα της.

Η Χριστίνα Μπόμπα για μαθήματα κολύμβησης με τις κόρες της

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της, η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της πως ξεκίνησε πάλι με τις κόρες της τα μαθήματα κολύμβησης.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν αδυναμία στο νερό και έτσι χαίρονται αυτή την ώρα της ημέρας.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, Αριάνα και Φιλίππα είναι ντυμένες με άνετα ρούχα, κρατούν τα αγαπημένα τους αρκουδάκια και ποζάρουν στον φακό με φόντο την πισίνα.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Χαρδαλιάς: «Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο, ήμουν έξι μέρες άγρυπνος»

 Ελληνίδα δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Ένας συνάδελφος είχε γράψει στα social media κάτι πολύ άσχημο για μένα»

 Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι είπε ο Άγγελος Λάτσιος στη γιαγιά του μετά το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής

Keywords
Τυχαία Θέματα