Elle Fanning: Έβαψε τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι, ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Και οι stars μένουν σπίτι και δείχνουν να περνάνε καλά. Κάποιες κάνουν LED μάσκες που αντιμετωπίζουν τα σημάδια γήρανσης (βλ. Chrissy Teigen) και κάποιες άλλες πίνουν λίγο παραπάνω και κόβουν μόνες τα μαλλιά τους όπως για παράδειγμα η Pink

Όλες όμως έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: Το Instagram. Φροντίζουν σχεδόν καθημερινά να ενημερώνουν τους εκατομμύρια ακόλουθους

τους για όλα όσα κάνουν κλεισμένες στο σπίτι. Κι εκείνοι που ζουν την ίδια ακριβώς κατάσταση, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται, σχολιάζουν και τους χαρίζουν απλόχερα τα likes.

Και κάπως έτσι περνούν οι μέρες όλων μας μέσα στο σπίτι. Βέβαια υπάρχουν και οι celebrities που αποκαλύπτουν το νέο τους look που δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς το υιοθέτησαν μιας και είναι γνωστό πως τα hair salons είναι παντού κλειστά και δεν επιτρέπεται να έχουμε επισκέψεις στο σπίτι.

Η Elle Fanning όμως με μια φωτογραφία της στο Instagram έδειξε το νέο της χρώμα στα μαλλιά που είναι στ’ αλήθεια ονειρικό και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης. 

Πρόκειται για ένα παστέλ look που θυμίζει το ουράνιο τόξο. Πιθανότατα είναι προσωρινή βαφή που την έκανε μόνη στο σπίτι και όχι μόνιμη. Δεν εξηγείται διαφορετικά μιας και η Fanning ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram έχοντας πάντα το #stayhome.

Εμείς λατρέψαμε το νέο της look και πιστεύουμε πως είναι μια καλή ιδέα να το αντιγράψετε τώρα που μένετε σπίτι. Αναφερόμαστε πάντα στις βαφές που φεύγουν με λίγα λουσίματα και δεν ταλαιπωρούν την τρίχα. Οι haircolorists άλλωστε σας παρακαλούν να μην προσπαθήσετε να κάνετε δραματικές αλλαγές, μόνες στο σπίτι. Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό όχι μόνο όσον αφορά στο χρώμα που θα πετύχετε αλλά και την ποιότητα της τρίχας η οποία θα καταστραφεί.

Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε υπομονή μέχρι να δείτε και πάλι τον κομμωτή σας από κοντά και να τολμήσετε όλα όσα μέχρι τώρα θέλατε.

Διαβάστε ακόμη:

Ο hairstylist της Jennifer Lopez αποκάλυψε το προϊόν που χρησιμοποιεί για να καλύψει τα λευκά στη ρίζα της

Έχετε ημιμόνιμο ή τζελ; Δείτε το πανέξυπνο trick των nail artists για να το διορθώσετε τώρα που μακραίνουν τα νύχια

Keywords
Τυχαία Θέματα