Eurovision 2023: Αυτό είναι το πρόσωπο έκπληξη που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη

Πριν από μερικά 24ωρα βγήκε επίσημα το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision του 2023! Ο Victor Vernicos ερμηνεύει το «What they say», το οποίο πρόκειται για μια φεστιβαλική και ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο ίδιος σε ηλικία 14 ετών, προκειμένου να μοιραστεί ένα προσωπικό βίωμα.

Μοντέρνα αισθητική, «φρέσκια» ματιά, ατμοσφαιρικοί φωτισμοί κι εντυπωσιακές εικόνες συνοδεύουν την εξαιρετική ερμηνεία του πολυτάλαντου 16χρονου καλλιτέχνη.

Το video του

«What They Say», σε σκηνοθεσία των PickCodes, συνοδεύει οπτικά τη φωνή της νέας γενιάς, που δημιουργεί, ονειρεύεται και τολμά. Παράλληλα, όπως και το τραγούδι, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ότι το «μαζί» και το «μοιράζομαι» μας κάνουν δυνατούς.

Ποιοι θα είναι οι Έλληνες εκφωνητές φέτος;

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τρίτη 9 Μαΐου και την Πέμπτη 11 Μαΐου, όπου οι καλλιτέχνες των χωρών θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να πάρουν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, από τη φετινή Eurovision που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ, θα απουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης με δική του απόφαση. Ποιος θα πάρει τη θέση του όμως;

Μέσα από το «Πρωινό μας» σήμερα, η Φαίη αποκάλυψε το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη και θα σταθεί δίπλα στη Μαρία Κοζάκου.

Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά, η οποία φέτος συνεργάζεται με την κρατική τηλεόραση, καθώς παρουσιάζει την εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Μίμης Παπαϊωάννου: Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Ελεονώρα Μελέτη: «Το ότι είμαστε στο πόστο μας, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε το λόγο της απεργίας»

Δανάη Παππά: «Είμαι τόσο καλά στην προσωπική μου ζωή – Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα