Eurovision 2023: Σε μεγάλη φόρμα το Twitter «στόλισε» τις συμμετοχές του τελικού

Τη δική του ματιά για τον 67ο τελικό της Eurovision είχε το Twitter, που φυσικά συντονίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες και παρακολούθησε τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το 12αρι τους στη Σουηδία, στη Φιλανδία, στο Ισραήλ και φυσικά αποθέωσαν την Κύπρο και τη μοναδική εμφάνιση

του Ανδρέα Λάμπρου που… «έσπασε τις ραγισμένες καρδιές», όπως λέει και το τραγούδι του.

Οι Έλληνες σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των 26 χωρών στη Αρένα στο Liverpool, προκαλώντας γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως. Η Πάολα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είχαν την τιμητική, αφού τους παρομοίασαν με συμμετέχοντες της Eurovision.

Ακόμα ένα πρόσωπο που σχολιάστηκε έντονα ήταν ο Μάρκο, ο εκπρόσωπος της Ιταλίας, που ενθουσίασε τον γυναικείο πληθυσμό με την παρουσία του, αρχικά, κι έπειτα με τη φωνή του. Το Twitter ήταν σε μεγάλη φόρμα, με τα εύστοχα σχόλια και το τρολάρισμα να μην έχουν τέλος.

Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο epic tweets!

Καλησπέρα Μάρκο μου, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά κορίτσι είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα για Καλή Επιτυχία #Eurovision #EurovisionGR pic.twitter.com/nsrzpQrbbl

— Τανιωωω (@Taniatheod) May 13, 2023

Έτσι έβγαινε στο μπαλκόνι ο θείος μου ο Τάκης τα καλοκαίρια #eurovisiongr pic.twitter.com/ynO7LCacux

— Ian Αμυγδάλου (@ian_omrf) May 13, 2023

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩ #Eurovision #eurovisiongr pic.twitter.com/vl2zN6XIXM

Keywords
Τυχαία Θέματα