Μπόμπα – Τανιμανίδης: Αυτό είναι το νησί που μένουν, όσο γίνεται ανακαίνιση στο σπίτι τους

Υπό κατασκευή βρίσκεται το σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι μέσα από αναρτήσεις στα social media. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια ριζική αλλαγή στο σπίτι τους, γκρεμίζοντας τοίχους, πλακάκια και φτιάχνοντάς το από την αρχή.

Αυτό το διάστημα, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούσαν να μένουν στο σπίτι τους, μιας και είναι γιαπί και συνεπώς μετακόμισαν προσωρινά σε ένα άλλο μαζί με τις

δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Ωστόσο, πρόκειται για μια κατοικία εκτός Αθηνών.

Το ζευγάρι θέλησε να πάρει μια γεύση από την καθημερινότητα στο νησί και έτσι αποφάσισε να ζήσει για λίγο καιρό στις Κυκλάδες. Και μπορεί οι δυο τους να μας έχουν δείξει στιγμιότυπα από το σπίτι με την πισίνα που έχει θέα στη θάλασσα, όμως δεν είχαν αποκαλύψει που ακριβώς βρίσκεται.

Την αποκάλυψη, λοιπόν, ήρθε να κάνει η φίλη του ζευγαριού και σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Το όμορφο μοντέλο επισκέφτηκε τη Χριστίνα Μπόμπα και τις κόρες της – ο Σάκης Τανιμανίδης είναι στην Κίνα τις τελευταίες ώρες  – και σε μια ανάρτηση στο Instagram έγραψε ότι βρίσκονται στην Αντίπαρο.

Όπως βλέπετε, η θέα από το σπίτι του ζευγαριού είναι απίστευτη!

Διαβάστε ακόμα:

 Πέθανε η Μαίρη Αλεξοπούλου: Η τραγουδίστρια που έγινε μοναχή μετά τον θάνατο της κόρης της

 Ο Νίκος Αλιάγας γίνεται 54 ετών και θυμάται τη μητέρα του

 Ανθή Σαλαγκούδη σε Γιώργο Κοψιδά: «Ας πούμε δημόσια ότι αντιπαθιόμασταν στο Survivor»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα