Fipster: «Κάτι μου έριξαν στο ποτό, αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν»

Για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε μίλησε ο Fipster σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός youtuber και καθηγητής του Fame Story έπεσε θύμα κλοπής, όταν άγνωστοι του έκλεψαν το κινητό του την ίδια στιγμή που εκείνος ήταν αδιάθετος και έκανε εμετούς, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Ο Fipster ισχυρίστηκε πως κάτι έριξαν στο ποτό του, καθώς είχε καταναλώσει μόνο το μισό, τη στιγμή που άρχισε να νιώθει μια έντονη αδιαθεσία. Ο ίδιος τόνισε πως δεν μπορούσε να ελέγξει

το σώμα του και ήταν σε κατάσταση λιποθυμίας.

O Fipster για την περιπέτεια που έζησε

«Δεν ξέρω αν μου έριξαν κάτι στο ποτό, πάντως με ενάμιση ποτό δεν γίνεσαι έτσι. Ποτέ των ποτών. Έκανα εμετούς, δεν ένιωθα το σώμα μου, ήμουν λιπόθυμος. Δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου. Πήγε ο φίλος μου να φέρει το αμάξι», είπε αρχικά ο Fipster.

Αυτό που προκαλεί σοκ, ωστόσο, είναι το γεγονός πως ενώ εκείνος βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση, υπήρχαν άνθρωποι που αντί να τον βοηθήσουν, τον χλεύαζαν  και έβγαζαν βίντεο. Ειδικότερα, δήλωσε:

«Όσο εγώ έκανα εμετό, περνούσε κόσμος και αντί να με βοηθήσουν με χλεύαζαν και με έβγαζαν βίντεο. Εγώ έκανα εμετό πάνω μου. Δεν είναι όλα περιεχόμενο, υπάρχουν κάποια όρια στην ανθρωπιά. Μετά άρχισαν δυο παιδιά να μου πετάνε νερό στο πρόσωπο και μετά μου έκλεψαν το κινητό και έτρεχαν».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα