Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν αντιμετώπισα τον θάνατο της μητέρας μου όπως έπρεπε»

Η Σοφία Βογιατζάκη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της.

«Δεν έχω προλάβει να περάσω όλα τα στάδια του πένθους μετά τον θάνατο της μητέρας μου λόγω δουλειάς. Το πέρασα λίγο επιδερμικά, γιατί έχουν αρχίσει να μου βγαίνουν κι άλλες φοβίες εκτός από αυτές που ήδη είχα», εξομολογήθηκε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Και

συνέχισε, λέγοντας: «Υπάρχουν στιγμές που πέφτω σε τέτοια θλίψη με πολύ ασήμαντες αφορμές, που δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έχει αρχίσει και το περιβάλλον μου να μου λέει “έχεις αλλάξει”, οπότε κατάλαβα ότι είναι καιρός να το ψάξω. Πάντως, τις φοβίες μου τις αντιμετωπίζω, δεν είμαι φυγόπονη».

Έπειτα, η ηθοποιός περιέγραψε μία από τις φοβίες της, αναφέροντας: «Πέρα από την πετοφοβία μου, θα σου πω κάτι άλλο. Έπρεπε η αδελφή μου να φύγει 10 μέρες στο εξωτερικό και ήμουν στο σπίτι μόνη με τον σκύλο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο μου ερχόταν η μία μαύρη σκέψη μετά την άλλη με μεγαλύτερη φοβία ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός, θα θαφτώ στα μπάζα και δεν θα με βρει κανείς».

Σχετικά με την απώλεια της μητέρας της, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Τα πρώτα δύο χρόνια δεν μίλαγα για τον θάνατο της μαμάς, δεν ήθελα, δεν μπορούσα. Σε έναν χρόνιο έφυγαν όλοι ο ένας πίσω στον άλλο. Δεν προλαβαίναμε τα νοσοκομεία και τις κηδείες. Δεν νομίζω ότι το σπίτι είναι το πρόβλημα, κάτι μέσα μου πάει λάθος και πρέπει να το βρω, να το λύσω και να γιατρευτεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα