GNTM: Καβγάς ανάμεσα σε Εύη&Μικαέλα – “Άλλαξε αυτιά”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model η Μικαέλα Φωτιάδη δεν δέχτηκε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της όταν είδε πως το μοντέλο στην φωτογράφηση αποχώρησης έκανε την ίδια πόζα που είχε κάνει και στο παρελθόν.

Η Μικαέλα Φωτιάδη ενοχλήθηκε από το σχόλιο που άκουσε και έσπευσε να πει πως κι άλλα κορίτσια κάνουν ίδιες πόζες και δεν δέχτηκαν μια τέτοια παρατήρηση. Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της ζήτησε να πει ένα παράδειγμα

και εκείνη ανέφερε την Εύη Ιωαννίδου με την οποία είναι κολλητές.

Η Εύη Ιωαννίδου έκανε μια γκριμάτσα και φάνηκε ότι ενοχλήθηκε που την έφερε ως παράδειγμα. Μάλιστα, όταν έγινε το διάλειμμα μέχρι οι κριτές να αποφασίσουν ποιο κορίτσι θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM, οι δύο τους είχαν έναν έντονο καβγά.

Συγκεκριμένα, η Εύη της είπε πως δεν της άρεσε αυτό που έκανε και η Μικαέλα της απάντησε: “Δεν είπα κάτι κακό για εσένα. Είπα απλά ότι και σε άλλες κοπέλες λέτε ότι κάνουν ίδια πράγματα και δεν σας ενοχλεί! Άρα εγώ που σήκωσα το πόδι πάλι, γιατί να ενοχλεί”; Η Εύη συνέχισε να της λέει ότι δεν της άρεσε και πως δεν της ακούστηκε καλά έτσι όπως το είπε. Η Μικαέλα της απάντησε σε έντονο ύφος και της είπε μεταξύ άλλων: “Έχεις τα νεύρα σου. Άλλαξε αυτιά”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Ενοχλημένη η Ξανθούλα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς-Ποια είδε την πόρτα της εξόδου;

Keywords
Τυχαία Θέματα