GNTM: Νέες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο με την πρώην παίκτρια

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη νικήτρια του GNTM τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/10 στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η νικήτρια του ριάλιτι μόδας φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι και να σκότωσε τον 60χρονο οδηγό στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου. Η ίδια συνελήφθη

και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Μπορεί μέχρι στιγμής οι συνθήκες του τροχαίου να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάνοντας γνωστές κάποιες λεπτομέρειες.

«Το μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα. Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία. Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού», είπε στον αέρα της πρωινής εκπομπής ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: Πέθανε η γιαγιά της και το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της

GNTM: Νικήτρια παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο με το αυτοκίνητό της

Νικολέττα Ράλλη: Θα ήθελα να παρουσιάσω το Survivor, πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε»

Keywords
Τυχαία Θέματα