Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε σοκ μετά την αποκάλυψη για τη μαμά της 12χρονης στον Κολωνό – «Δεν το αντέχω αυτό»

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό. Το πρωί της Τετάρτης 12/10, ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στο «Happy Day» τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

«Ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης. Δεν πρόκειται για μεγάλα ποσά, 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει

η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει ταυτοποίηση γιατί αυτό γίνεται είτε με χρήματα που έχουν κατατεθεί είτε με μαρτυρία του ίδιου του παιδιού», ήταν τα λόγια του Δήμου Βερύκιου.

Ακούγοντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να κρύψει το σοκ και τη θλίψη της και ξέσπασε: «Μας λες τώρα απευθείας κατάθεση από λογαριασμό εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο. Τι να πω παιδιά… Τι να πω; Τα παιδιά πάντα νιώθουν ενοχικά όταν δέχονται μια περίεργη συμπεριφορά από τους γονείς τους. Αυτό το παιδί ήταν ο τραγικός ήρωας αυτής της υπόθεσης.

Τώρα η κατάσταση περιπλέκεται γιατί αν ισχύει αυτή η πληροφορία, η ίδια η μάνα που σε γέννησε…Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου Δήμο αλλά μάνα είμαι, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μια μάνα υποβάλλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για λεφτά. Δεν το αντέχω».

Διαβάστε ακόμα:

 Αφροδίτη Γραμμέλη: Απούσα από το «Πρωινό μας» – Τι συνέβη;

 Ρόι Κάρολ: Συγκλονίζει ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού – «Είχα βαριά κατάθλιψη, έγινα αλκοολικός»

 Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Πιστεύω ότι αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα