GNTM: Παίκτρια οδηγείται στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα -Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 είναι γεγονός και η νέα μέρα βρίσκει τις διαγωνιζόμενες να ξυπνούν με την απουσία της Κατερίνας. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει όρους, όπως άλλωστε και η ζωή ενός μοντέλου έξω από αυτό.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, επισκέπτονται τα κορίτσια και φέρνουν μαζί τους παρέα. Ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας συστήνει στις διαγωνιζόμενες την Ikarian diet,

πάνω στην οποία θα βασιστεί το διατροφικό πρόγραμμά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι. Ο γυμναστής Αλέξανδρος Σίαρς αναλαμβάνει την εκγύμναση των κοριτσιών, που παίρνουν μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα, που οφείλουν να βάλουν στην καθημερινότητά τους. Η υπόλοιπη μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας πηγαίνουν τα κορίτσια για bowling! Τα υποψήφια μοντέλα μαθαίνουν τους κανόνες – που δεν απέχουν και πολύ από αυτούς του GNTM – και περνούν φανταστικά!

Το μήνυμα της επόμενης μέρας, που εμφανίζεται στην οθόνη του σπιτιού, δίνει ένα hint στις διαγωνιζόμενες για τη δοκιμασία, που θα ακολουθήσει. Το concept της δεύτερης φωτογράφισης- αποχώρησης είναι ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s, όπου τα κορίτσια καλούνται να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα πίτσα, που έχει παραγγείλει.

Ο φωτογράφος Μάικ Τσίτας βλέπει κάποια κορίτσια να ανταποκρίνονται με ευκολία στο ζητούμενο, ενώ κάποια άλλα δυσκολεύονται να βρουν τις πόζες τους. Ευτυχώς, η Mary Vitinaros είναι εκεί, πανέτοιμη να κάνει τις παρεμβάσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ένα ατύχημα διακόπτει τη θέληση μιας παίκτριας να συμμετάσχει στη φωτογράφιση και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο πλατό του GNTM 5 ξεκινάει με μία «άτυπη» ψηφοφορία, με τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, να ζητούν από τις διαγωνιζόμενες να αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι η παίκτρια που έφτασε στο πλατό χωρίς φωτογραφία. Ενώ πίσω από τις κάμερες οι γνώμες διίστανται, το δίκιο νικά, επαναφέροντας την ισορροπία.

Οι κριτές, πιο αυστηροί και αντικειμενικοί από ποτέ, κρίνουν εποικοδομητικά τις διαγωνιζόμενες, με το ρεαλιστικό σκεπτικό που υπάρχει στην αγορά, με αποτέλεσμα συχνά να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες. Ωστόσο, όλα γίνονται για το καλό των υποψήφιων μοντέλων, που οφείλουν να απορροφήσουν κάθε πληροφορία από την πολύτιμη εμπειρία των κριτών, για να τα πάνε καλύτερα στις επόμενες δοκιμασίες, που θα ακολουθήσουν. Κάποιες φωτογραφίες, που έφτασαν στο πλατό, διέψευσαν τα κορίτσια, που στο σετ νόμιζαν πως τα πήγαν καλά.

Το όνειρο του GNTM 5 τελειώνει πρόωρα για μία ακόμα διαγωνιζόμενη, που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, ενώ παράλληλα «ξεσκεπάζονται» πρόσωπα και καταστάσεις, που συμβαίνουν off camera. Το ταξίδι του GNTM 5 συνεχίζεται με συναρπαστικές εξελίξεις!

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη

Ιωάννα Τούνη: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τής έκανε πρόταση γάμου στη Βενετία -Φωτογραφία

Ντόρα Δούμα: Ξεσπά κατά του Γιώργου Γεωργίου -«Λέει αηδίες, δεν ήρθε πότε στο σπίτι να δει την Μάρθα»

Keywords
Τυχαία Θέματα