H Chiara Ferragni μας δείχνει πώς να φορέσουμε το suit dress αυτό το φθινόπωρο!

Η Chiara Ferragni επιλέγει συχνά blazers στην καθημερινότητά της και τα συνδυάζει πάντα με διάφορους τρόπους. Το suit dress είναι ένα αγαπημένο της κομμάτι που επιλέγει συνήθως σε πιο επίσημες εμφανίσεις της.

Πριν λίγες ώρες η γνωστή επιχειρηματίας και fashion blogger πήγε στο Παρίσι στο show του οίκου Saint Laurent και έκλεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό της look.

The Look

H Chiara Ferragni φόρεσε ένα μαύρο suit dress Saint Laurent και το συνδύασε

τέλεια με πουά λεπτό μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Η ίδια έπιασε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά αφήνοντας μερικά τσουλούφια να πέσουν δεξιά στο πρόσωπό της. Το μακιγιάζ της ήταν απλό αλλά πολύ λαμπερό με έμφαση στα μάτια.

Δες το εντυπωσιακό look της Chiara Ferragni!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In @ysl for the show

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 24 Σεπ, 2019 στις 12:57 μμ PDT

Λίγες ώρες πριν η Chiara πήγε στο show του οίκου Dior όπου επίλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα σέξι φόρεμα σε μπεζ τόνους και με έντονα μοτίβα και σχέδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In @dior ready for the show

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 24 Σεπ, 2019 στις 5:23 πμ PDT

Ανάμεσα στα show η Chiara βρήκε την ευκαιρία να αλλάξει ακόμα ένα outfit και συγκεκριμένα φόρεσε ένα φωτεινό πολύχρωμο φλοράλ φόρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sun is out in Paris wearing my new sunnies from @sunglasshut #MySunglassHutSelection #HouseOfSun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 24 Σεπ, 2019 στις 11:38 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 4 υπέροχα φθινοπωρινά καθημερινά looks που θα σε εμπνεύσουν…απεριόριστα! (VIDEO)- Μπορείς να τα δεις όλα εδώ και να τα υιοθετήσεις άμεσα!

H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση με το μωρό της και αυτό είναι το look που υιοθέτησε- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Emmy Awards 2019: Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!- Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα