Ήταν θέμα χρόνου – Η Χρυσούλα Διαβάτη σχολιάζει τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στην παράσταση «Κούκλες»

16:49 25/9/2019 - Πηγή: People

Η απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην υποκριτική και να ανέβει στο θεατρικό σανίδι έχει προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα.

Το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησαν για το συγκεκριμένο θέμα δυο από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς, η Ηρώ Μανέ και η Χρυσούλα Διαβάτη.

Από τη μια η Ηρώ

Μανέ φάνηκε να είναι πιο διαλλακτική λέγοντας: «Νομίζω ότι ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει. Το ίδιο το σανίδι και το κοινό, τους ανθρώπους που δεν αγαπάνε πραγματικά και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η τέχνη δε πρόκειται να τους αντέξει για πολύ».

Η Χρυσούλα Διαβάτη από την άλλη που δεν ήξερε καν ποια είναι η Ειρήνη Καζαριάν εξέφρασε για ακόμη μια φορά την έντονη δυσαρέσκειά της λέγοντας: «Σε αυτόν τον τόπο που γεννήθηκε το θέατρο, το καλό θέατρο που διδάξαμε όλο τον κόσμο, σε αυτόν πεθαίνει. Δε κατάλαβα γιατί εγώ δε μπορώ να κάνω τον γιατρό, τον δικηγόρο, τον καθηγητή και άλλοι μπορούν να κάνουν τον ηθοποιό. Βέβαια έτσι όπως παίζουν ο καθένας μπορεί να κάνει τον ηθοποιό. Εγώ το έχω πει χιλιάδες φορές, η άδεια του ηθοποιού πρέπει να επανέλθει και να είναι και πολύ αυστηρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα