H Jordyn Woods ρίχνει και πάλι τα social και αυτή τη φορά με το νέο hair look της

Η Jordyn Woods είναι η πρώην κολλητή της Kylie Jenner και νέα αγαπημένη του Tristan Thompson ο οποίος είναι πατέρας και πρώην σύντροφος της Kylie. Οι συνηθισμένες ερωτικές ιστορίες του Hollywood.

Η Kylie έμαθε λοιπόν ότι η πρώην κολλητή και συνεργάτιδά της έχει σχέση με τον σύντροφό της, δημιουργήθηκε

όπως καταλαβαίνετε σκάνδαλο και οι τρεις τους πέρασαν ένα δράμα. Τα social πήραν φωτιά. Η μία διέγραφε την άλλη στα social και όλοι με τον τρόπο τους προσπάθησαν να το ξεπεράσουν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEIR JORDYN (@jordynwoods) στις 31 Δεκ, 2018 στις 5:56 μμ PST

Η Kylie με την Jordyn μάλιστα είχαν δημιουργήσει μια συλλογή μακιγιάζ οι δυο τους την οποία παρουσίασαν με ένα απίθανο πάρτι. Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο λοιπόν για να την εκδικηθεί μείωσε την τιμή των συγκεκριμένων προϊόντων τόσο πολύ ώστε να εξαντληθούν και να μην υπάρχει πλέον τίποτα που να της θυμίζει τη φίλη-φίδι που την πλήγωσε.

Η Jordyn με τη σειρά της έκανε ότι συνηθίζει κάθε γυναίκα που περνάει μια περίοδο κρίσης. Έκοψε τα μαλλιά της. Ναι, αρνήθηκε τις μακριές της μπούκλες. Και φυσικά απέκτησε ένα ωραιότατο και κομψότατο bob που της χαρίζει ένα σεμνό look. Είναι κι αυτό μια μορφή διαμαρτυρίας να το πω, μετάνοιας. Ή απλά το έκανε για να ξεχαστεί το θέμα της με τον Tristan. Όπως καταλαβαίνετε αποκάλυψε την αλλαγή στα μαλλιά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αποτέλεσμα να το ρίξει στην κυριολεξία.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEIR JORDYN (@jordynwoods) στις 8 Μάρ, 2019 στις 3:58 μμ PST

Η Jordyn βέβαια υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα λέει η πρώην φίλη της. Δεν έχει δεσμό με τον Tristan. Ήταν απλά ένα φιλί σε μια κοινή τους έξοδο. Ένα αθώο φιλί από έναν φίλο σε μία φίλη. Τίποτα περισσότερο. Ήταν μια απλή παρεξήγηση και πήρε διαστάσεις σκανδάλου πριν καλά καλά καταλάβει τι συμβαίνει. Δεν είχε σκοπό να πληγώσει κανέναν και κυρίως δεν μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια για να τα χωρίσει.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι κοινό έχει η Lupita Nyong’o με την Annie Lenox και τη Grace Jones

To no make up look που θα αποκτήσετε το weekend είτε μείνετε στην πόλη είτε όχι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα