Huge news: Το καθιερωμένο bazaar της Helmi επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με εκπτώσεις έως 70%

Είναι ένα από αυτά τα νέα που με το που τα ακούς ενθουσιάζεσαι και μετράς αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα γίνουν πραγματικότητα.

Αναφερόμαστε φυσικά στο καθιερωμένο (πλέον) χειμερινό Bazaar της αγαπημένης μας εταιρείας, Helmi, το απόλυτο meeting point όλων των γυναικών για να κάνουν τις αγορές τους μέσα από μια τεράστια ποικιλία ρούχων, παπουτσιών, τσαντών και αξεσουάρ με εκπτώσεις

που φτάνουν… Κρατηθείτε… ως το 70%.

Φέτος λοιπόν το Bazaar της Helmi, θα γίνει από την Πέμπτη 13/10 έως την Κυριακή 16/10, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και θα περιλαμβάνει τα must have items που θα χρειαστείτε φέτος το Χειμώνα για να δημιουργήσετε την ωραιότερη γκαρνταρόμπα.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε τα εντυπωσιακά πανωφόρια, τα ιδιαίτερα φορέματα, τις ξεχωριστές φούστες και τα παντελόνια, τις ολόσωμες φόρμες αλλά και τα μοναδικά matching sets -αποτελούν την πιο εύκολη, βολική και stylish επιλογή- που θα σας χαρίσουν εντυπωσιακές και κομψές εμφανίσεις.

Από τα έντονα χρώματα ως τα μοτίβα της χειμερινής συλλογής, μας βοηθούν να δημιουργήσουμε κομψά looks σε κάθε πιθανή περίσταση και ώρα της ημέρας.

Για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Μπείτε στο helmi.gr, πατήστε στη κατηγορία Bazaar & αποθηκεύεστε τη πρόσκλησή σας, η οποία θα σας ζητηθεί κατά την άφιξη σας!

Μέχρι λοιπόν να έρθει εκείνη η ώρα, χαζέψτε τα υπέροχα ρούχα της εταιρείας Helmi μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το άρθρο και εντοπίστε τα κομμάτια εκείνα που θέλετε να εντάξετε asap στην καθημερινότητά σας.

Μάθετε τα πάντα για τη Helmi και το bazaar της κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Διεύθυνση bazaar: Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση

Keywords
Τυχαία Θέματα