I’m a celebrity, get me out of here: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Ξιαρχό και Γαρδέλη -«Θες να παίξουμε Κασσελάκη και Tyler;»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (11/10) το «I’m a celebrity, get me out of here» στον ΣΚΑΪ.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του reality επιβίωσης, ο Τάσος Ξιαρχό και ο Σταμάτης Γαρδέλης ήρθαν σε κόντρα μέσα στη ζούγκλα, όταν ο δεύτερος ξεκίνησε να διηγείται μια ιστορίες στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, εκείνη τη στιγμή ο χορογράφος είπε σε έντονο ύφος στον ηθοποιό: «Δεν θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια».

«Ποιος

Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό, προκαλώντας την αντίθεση κάποιων συμπαικτών του.

«Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Tyler; Θες να παίζουμε αυτό;» ρώτησε με τη σειρά του ο Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ εκείνη τη στιγμή χορογράφος τού πήρε το φουλάρι και να το πέταξε μακριά.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Πρεμιέρα για το «I’m a celebrity, get me out of here»: Η…περιπέτεια του Λιανού και της Καλομοίρας στην έναρξη και η είσοδος των παικτών

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μου μιλάει, αυτό με πονάει πάρα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα