Kαλοκαιρινό νεσεσέρ: 9+1 καλλυντικά για sunkissed look!

Ο καιρός επιτέλους έφτιαξε και εμείς ετοιμαζόμαστε για mini αποδράσεις ώστε να πάρουμε μια ανάσα δροσιάς.

Το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε πιο ανέμελες και φυσικές έτσι φτιάχνουμε σε αυτήν τη λογική το νεσεσέρ των διακοπών μας, με προϊόντα που θα μας χαρίσουν ηλιοκαμένη όψη, σαν να μας φίλησε ο ήλιος!

Ποια είναι τα necessities καλλυντικά λοιπόν που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό

μας νεσεσέρ για να είμαστε φρέσκες και λαμπερές από το πρωί έως το βράδυ;

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που θα μας εξασφαλίσουν ένα natural make up look με λάμψη, εντυπωσιακό βλέμμα και διακριτικό χρώμα στα χείλη!

#1.DUST+CREAM ΠΟΥΔΡΑ ΜΠΡΟΝΖΕΡ BAKED

Το Baked Bronzer θα σας χαρίσει το απόλυτο sunkissedlook! Εφαρμόζεται εύκολα, τόσο με στεγνό όσο και με νωπό πινέλο. Έχει βελούδινη υφή και αφήνει ανάλαφρη αίσθηση στο πρόσωπο. Με εξαιρετική απόδοση, μπορεί να συνδυαστεί με άπειρα makeup looks.

#2.DUST+CREAM EYELINER VELVET LOOK ΣΕ ΣΤΥΛΟ

Το Velvet Look eyeliner σε στυλό με το μαλακό και εύκαμπτο άκρο του εξασφαλίζει ακρίβεια και έλεγχο στην εφαρμογή, επιτρέποντας μια απόλυτα καθαρή και ακριβή γραμμή, με πάχος που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχει έντονη απόδοση χρώματος, με διάρκεια έως και 14 ώρες , δημιουργώντας μια γεμάτη γραμμή που διαρκεί! Η συσκευασία με το πινέλο σε μορφή ‘’πένας’’ μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε με απόλυτο έλεγχο, είτε γεμάτο, είτε πιο λεπτό αποτέλεσμα στο eyeliner.

#3.DUST+CREAM ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΑΥΡΗ VELVET LOOK ΓΙΑ EXTRA ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ

Η μάσκαρα Velvet Look DUST+CREAM με την πρωτοποριακή σύνθεσή της, χαρίζει έντονο μαύρο χρώμα και maximum όγκο που καθηλώνει. Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της με τη μικρή του διάμετρο και τη διπλή σειρά τριχών, εξασφαλίζει ταυτόχρονα αξεπέραστο διαχωρισμό των βλεφαρίδων χωρίς να κάνει κόμπους. Δερματολογικά ελεγμένη. Οφθαλμολογικά ελεγμένη. Paraben Free. *Αργυρό βραβείο αυτόνομης διακίνησης PRIX DE BEAUTE 2020.

#4.DUST+CREAM ΚΡΑΓΙΟΝ WILD STORIES LUSTY PEACHY 4GR

Τo κραγιόν της σειράς Wild Stories προσφέρει semi-matte αποτέλεσμα στα χείλη, χωρίς να τα αφυδατώνει. Η ελαφριά φόρμουλα του, εμπλουτισμένη με ενυδατικά έλαια, περιποιείται τα χείλη. Η υπέροχη κρεμώδης υφή του, χαρίζει χρώμα που διαρκεί! Paraben free. Δερματολογικά ελεγμένο.

#5.RARE BEAUTY – Discovery Give Yourself Grace Eyeshadow Palette

Μια κομψή παλέτα σκιών ματιών σε επτά πλούσιες, ρόδινες αποχρώσεις και διαφορετικές υφές που εξασφαλίζουν εφαρμογή μεγάλης διάρκειας, χωρίς να σπάνε.

#6.Dimitris Stratos BeautyDIVINE TOUCH

Ένα σταθεροποιητικό και ενυδατικό mist που αγκαλιάζει σαν ένα πολυτελές, ελαφρύ πέπλο την επιδερμίδα του προσώπου σου, εμπλουτισμένο με αλόη, μικροσφαιρίδια πούδρας και υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει μοναδική λάμψη και φρεσκάδα, ενώ παράλληλα παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ σου, που μοιάζει σαν μόλις εφαρμοσμένο για έως και 18 ώρες.

#7.ΜΑC – 143S BRONZER FAN BRUSH 

Ένα συνθετικό, μεσαίου μεγέθους πινέλο με σχήμα βεντάλιας, ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή και ανάμειξη των προϊόντων bronzing σε μορφή πούδρας.

#8.Nars – Nars Blush

Απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα, τονίζοντας τα ζυγωματικά με χρώμα στην ένταση που εσείς επιθυμείτε. Για τι τύπο μακιγιάζ; Είναι ρουζ με λεπτή, αέρινη σύνθεση με μεταξένια υφή για ματ ή ιριδίζον αποτέλεσμα στις πιο υπέροχες εμβληματικές αποχρώσεις που κυκλοφορούν.

#9.INGLOT – Soft Sparkler

Highlighter για έντονη λάμψη και αστραφτερό αποτέλεσμα.

#10.Yves Saint Laurent – Touche Éclat High Cover

Το κονσίλερ για λάμψη σε στυλό Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover θα σας πείσει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους και να φωτίσετε την περιοχή των ματιών με ένα μόνο βήμα. Θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγείτε μέσα σε δευτερόλεπτα από τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας, δημιουργώντας μια ζωντανή και φωτεινή εμφάνιση που διαρκεί.

Οργάνωσε σωστά το summer beauty bag σου για ένα ολοκληρωμένο και λαμπερό μακιγιάζ!

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Μια ματιά ακόμα:

Τα “new entries” συστατικά που πρέπει να αναζητήσεις στα προϊόντα ομορφιάς! 

Keywords
Τυχαία Θέματα