Ιωάννα Τούνη: Ο πέντε μηνών γιος της έφαγε για πρώτη φορά τροφή!

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοιχτεί στη ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου τους τελευταίους πέντε μήνες, καθώς έγιναν γονείς! Ο ερχομός του γιου τους «πλημμύρισε» την καθημερινότητά τους με απέραντη ευτυχία και κάθε στιγμή μαζί του είναι μοναδική.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πολύ δραστήριοι γονείς και παρά τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους, ο γιος τους είναι η προτεραιότητα. Η γνωστή επιχειρηματίας είναι αχώριστη από το μωρό της, αφού πηγαίνουν

μαζί από το γυμναστήριο μέχρι το κομμωτήριο.

Ο μικρός «Νουνίτο», όπως τον αποκαλούν χαριτολογώντας οι γονείς του, μιας και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα το όνομα που θα του δώσουν, τους έχει κλέψει την καρδιά! Ο ίδιος συμπλήρωσε πέντε μήνες ζωής και μέρα με τη μέρα μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους followers της πως ο γιος της έφτασε στην ηλικία να φάει για πρώτη φορά τροφή. Μετά από πέντε μήνες αποκλειστικού θηλασμού, λοιπόν, ο μικρός έφαγε μπανάνα, με την influencer να είναι χαρούμενη και συγκινημένη.

Η Ιωάννα Τούνη δίνει για πρώτη φορά στον γιο της φαγητό, μετά το γάλα

Η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Ο Αλεξάνδρου junior είναι ένας γλύκας!

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Την ημέρα του γάμου με τον Απόστολο Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα»

 Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτη μέρα γυρισμάτων για το «Dragons’ Den» – Το μήνυμά του

 Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Τα φιλιά με καλλονή τενίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα