Kylie Jenner: 9+1 καλλυντικά για να αντιγράψεις το summer glam μακιγιάζ της

Είναι ένα μακιγιάζ φυσικό και λαμπερό, που δεν σε βγάζει έξω από την confort zone σου και μπορείς να υποστηρίξεις από το πρωί έως το βράδυ!

Κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, έχει λάμψη και είναι όσο glam πρέπει για μια ξεχωριστή εμφάνιση, σαν αυτήν της χολυγουντιανής star Κylie Jenner, χωρίς όμως υπερβολές.

Για πολλούς λόγους το μακιγιάζ το καλοκαίρι

πρέπει να είναι πιο ελαφρύ και ματ για να έχει διάρκεια, χωρίς όμως να χάνει τη λάμψη του! Yπάρχουν κάποια beauty tricks φυσικά όμως παίζουν ρόλο και τα κατάλληλα προϊόντα!

Πριν σας δείξω τα πιο σούπερ προϊόντα ομορφιάς για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ, σίγουρα είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, ώστε να πάρεις ιδέες κρατήστε αυτά τα tips που υιοθέτησε και η αγαπημένη μας celebrity!

BEAUTY TIPS

*Όταν θέλετε ένα αψεγάδιαστο και ομοιόμορφο μακιγιάζ καθοριστικό ρόλο παίζει η το foundation! Επιλέξτε κάποιο με μη λιπαρή σύνθεση για βελούδινη επιδερμίδα. Που όμως δεν την “μπουκώνει”.

*Πριν το εφαρμόσετε μην ξεχάσετε να βάλετε primer με ματ απόδοση και να κλειδώσετε με ένα setting spray ώστε το μακιγιάζ να μείνει αναλλοίωτο για ώρες, χωρίς σπασίματα και γραμμές που δεν θέλουμε!

*Για να έχει διάρκεια το κραγιόν ταμπονάρετε τα χείλη με λίγο κονσίλερ πριν την εφαρμογή. Προτιμήστε ματ υφή ή ένα κραγιόν μακράς διάρκειας εάν δεν θέλετε να ανανεώνετε συχνά.

Με ποια προϊόντα τώρα value for money θα πετύχεις flawless skin, άψογη επιδερμίδα και μακιγιάζ με διάρκεια;

#1.DUST+CREAM FOUNDATION WAKE UP & SMOOTH UP

Κάλυψη που χτίζεται (από μέτρια έως υψηλή). Μη λιπαρή σύνθεση για ανάλαφρη και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Αδιάβροχο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Προσφέρει ενυδάτωση με aloe vera. Προσφέρει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες με εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά και εκχύλισμα φύλλων δενδρολίβανου. Περιποιείται το δέρμα με κραμβέλαιο και έλαιο λιναρόσπορου.

#2.DUST+CREAM – MATTE ON PRIMER

Η Βάση Μακιγιάζ Matte On DUST+CREAM έχει βελούδινη αίσθηση και αφήνει matte αποτέλεσμα, που διαρκεί για ώρες. Γεμίζει πόρους και σημάδια ακμής και το δέρμα δείχνει πιο λείο και υγιές. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα που προστατεύουν από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους (anti-pollution formula). Περιέχει υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Είναι silicone free και η επιδερμίδα μπορεί και αναπνέει κανονικά, ανεξάρτητα το πόσες ώρες το φοράμε. Ιδανικό για κανονικές, μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

#3.DUST+CREAM – FIXING SPRAY FIX & STAY

Το Fix&Stay DUST+CREAM είναι ένα ανάλαφρο σπρέι φιξαρίσματος με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που ενισχύει τη φυσική λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η υγρασία που προσφέρει στο δέρμα κάνει όλα τα προϊόντα του μακιγιάζ να γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Περιέχει εκχύλισμα από χαμομήλι, αγγούρι και πράσινο τσάι. Η πανθενόλη και η καφεΐνη ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα.

#4.DUST+CREAM ΜΟΛΥΒΙ ΚΡΑΓΙΟΝ VELVET ΜΑΤΤΕ (ΝΟ 10 FLESH)

Το velvet matte lipstick έχει βελούδινη υφή και εφαρμόζει άψογα στα χείλη χάρη στη σύνθεσή του με βιταμίνη Ε και το μοναδικό σύμπλεγμα κεριών. Ματ αποχρώσεις για έντονο χρώμα και μεταξένιο τελείωμα που διαρκεί για πολλές ώρες.

#5.KOSAS – REVEALER SUPER CREAMY + BRIGHTENING CONCEALER & DAYTIME EYE CREAM

#6.MAYBELLINE – THE FALSIES SURREAL EXTENSIONS MASCARA

#7.Lottie London – Body Glow Highlighter Champagne

#8.LANCÔME – LINER IDOLE

#9.Charlotte Tilbury – Cheek To Chic Blush

#10.NYX Professional Makeup – The Brow Glue Instant Styler

Δεν ξεχνάμε να δώσουμε έμφαση στο ντεκολτέ, τα χέρια αλλά και τα πόδια με μια κρέμα λάμψης! Tώρα μπορείς να πάρεις έμπνευση για το επόμενο special μακιγιάζ σου!

Πηγή φωτογραφιών: Lionel Hahn/Karwai Tang/Robert Smith/Patrick McMullan/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Tι καλλυντικά πρέπει να έχει μέσα το beauty bag της καλοκαιρινής απόδρασης 

Keywords
Τυχαία Θέματα