Layers μέσα στο Φθινόπωρο: Πώς θα τα υιοθετήσεις στα everyday look σου;

Καθώς τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν και ο αέρας γίνεται λίγο πιο δροσερός, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τις ζεστά και κομψά layers του φθινοπώρου. Αυτή τη σεζόν, οι fashionistas ανεβάζουν τον πήχη της μόδας και ποντάρουν σε layerings, δημιουργώντας μοναδικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις που είναι τόσο πρακτικές όσο και στιλάτες.

Μία από τις βασικές τάσεις για το φθινόπωρο του 2023 είναι η τέχνη της τοποθέτησης διαφορετικών υφών και σχεδίων. Σκεφτείτε oversized πλεκτά πουλόβερ σε συνδυασμό με μεταξένια

slip φορέματα ή καρό blazers πάνω από φλοράλ μπλούζες. Η ανάμειξη διαφορετικών υφασμάτων και prints προσθέτουν βάθος και οπτικό ενδιαφέρον σε κάθε ντύσιμο, κάνοντας το να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Μια άλλη δημοφιλής τεχνική layering για αυτή τη σεζόν είναι η χρήση oversized outerwear. Από υπερμεγέθεις καμπαρντίνες μέχρι ζιβάγκο, αυτά τα statement κομμάτια όχι μόνο σας κρατούν ζεστές αλλά προσθέτουν και μια πινελιά φινέτσας στο σύνολό σας. Συνδυάστε τα με στενό τζιν ή κολάν για μια ισορροπημένη σιλουέτα.

Η Camila Coelho μας δείχνει ένα φθινοπωρινό look με layers και συγκεκριμένα η γνωστή influencer ποντάρει στο one color trend επιλέγοντας το γκρι για το συγκεκριμένο της outfit.

View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Οι ζακέτες είναι ένα βασικό συστατικό των looks με layers και αξίζει να επενδύσεις σε διάφορα σχέδια, κοψίματα και γραμμές.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα