Little bob: Είναι το hair trend που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Μπορεί τα κομμωτήρια να είναι ακόμη κλειστά αλλά δεν αργεί η ημέρα που θα κλείσετε και πάλι ραντεβού με τον hairstylist. Και θα πρέπει να είστε αποφασισμένες και ενημερωμένες για τις τάσεις της σεζόν.

Εμείς, σας αποκαλύπτουμε όλες τις προτάσεις των celebrity hairstylist αλλά και όλα τα looks που υιοθετούν τα it girls. To bob συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση.

Επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο πριν από 2 περίπου χρόνια και έχει κάνει θραύση. Είδαμε πολλές εκδοχές του, ασύμμετρο, κλασικό και με αφέλειες. Και είναι όλα τους τέλεια.

Και

τώρα έρχεται μία καινούρια που είναι ότι ωραιότερο για τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για το “little bob”. Είναι η μοντέρνα εκδοχή του french bob αλλά πιο κοντό και εύκολο στο styling.

Το μήκος των μαλλιών φτάνει στο πηγούνι και ταιριάζει σε όλους τους τύπους. Κατάλληλο για όλες εσάς που κουραστήκατε με τα μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά τα οποία θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, μετά το λούσιμο, με συσκευές θερμότητας, προϊόντα styling και βούρτσες.

Το little bob δείχνει ακόμη ωραιότερο τόσο με αφέλειες όσο και με curtain bangs και έρχεται απευθείας από τα 90’s. Το είδαμε στις πασαρέλες αλλά και στις beauty και fashion influencers.

Στη συνέχεια θα δείτε τα ωραιότερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε εκείνο που σας αρέσει και να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor LaShae (@taylorlashae)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valente (@___valente)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Chris Appleton: O κομμωτής της Jennifer Lopez σου δείχνει πως θα δημιουργήσεις την ωραιότερη 60’s αλογοουρά!

6 τέλεια και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά -Θα τα πετύχετε σε 1 μόλις λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα