Look of the day: Πώς να φορέσετε τη μακριά φούστα για να δείχνετε εντυπωσιακή!

Αν μπορούσαμε να μεταφράσουμε την άνοιξη σε ρούχα, θα ήταν σίγουρα φούστα, μακριά, αέρινη, ρομαντική, με θηλυκή κίνηση που θα ακολουθούσε νωχελικά τον αέρα.

Φλοράλ, αλλά και μίνιμαλ, σε καθαρές γραμμές ή με βολάν, οι μακριές φούστες μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες και να αναδείξουν το προσωπικό στιλ της κάθε μίας.

Η μοναδικότητα τους, κρύβεται στη διαχρονικότητα που τις συνοδεύει και για αυτό θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα μας.

Ο Yves Saint- Laurent είχε πει ότι «για να δείχνει

όμορφη μια γυναίκα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μαύρο πουλόβερ και μια μαύρη φούστα» αποδεικνύοντας τη δυναμική της και την ικανότητα της να απογειώσει ένα outfit.

Μόνο που η άνοιξη, θέλει χρώματα και περίπλοκα σχέδια που μας μαγεύουν, μας ταξιδεύουν, μας παρασύρουν.

Οι μακριές φούστες, είναι η πιο κομψή έκφανση της ανεμελιάς, του κοριτσιού που όλες διατηρούμε μέσα μας και που κάθε τόσο αναζητούμε ξανά.

Σκεφτείτε να περπατάτε σε νησιώτικα σοκάκια με σανδάλια ή να περιπλανιέστε στην πόλη με πέδιλα και τη μακριά σας φούστα να ανεμίζει. Ακόμη και οι μέρες στο γραφείο, αποκτούν άλλη αίσθηση όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτή.

Ανάλογα με το ύφος τους, οι μακριές φούστες μπορούν να είναι από formal, μέχρι το απόλυτο bohemian item, δίνοντας μας την επιλογή να παίξουμε μαζί τους και ταυτόχρονα να πειραματιστούμε, αφήνοντας ελεύθερη τη δημιουργικότητα μας.

Για παράδειγμα, μια σατέν μακριά φούστα, μπορεί να φορεθεί με ένα oversized μακρύ φούτερ στην πρωινή σας βόλτα, αλλά και με πουκάμισο στο γραφείο. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές υφές και να δοκιμάσετε ένα τολμηρό color blocking.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Οι τζιν μακριές φούστες σε ίσια γραμμή, είναι ξανά τάση και τις προτιμάμε με κοντομάνικα T-shirts και μαρινιέρα ή ακόμη και με κοντά μπλουζάκια για πιο νεανικό αποτέλεσμα.

Η ζώνη στη μέση είναι στα must-have ακόμα και ως επιπλέον αξεσουάρ, πέρα από τη χρηστικότητα της. Προσθέστε μια έντονη, φαρδιά ζώνη με έντονη αγκράφα, για να δώσετε σχήμα στη σιλουέτα τονίζοντας τη μέση σας.

Ένας ακόμη τρόπος να φορέσετε τη μακριά σας φούστα, είναι με λινό πουκάμισο ή βαμβακερό πουκάμισο ή ακόμη και με κορμάκι για τις ημέρες με περισσότερη ζέστη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Ολοκληρώστε το ντύσιμο σας με sneakers στα urban outfits σας και με μπαλαρίνες ή εσπαντρίγιες για τις πιο ρομαντικές επιλογές σας.

Τέλος, μας αρέσουν πολύ τα cowboy boots, όταν συνοδεύονται από αντίστοιχες μακριές φούστες με βολάν ή και άνισα κοψίματα.

Διαβάστε επίσης:

6 ολοκαίνουριες μίνιμαλ τάσεις που κυριαρχούν στο instagram και σύντομα θα γίνουν viral 

Coachella Festival: 8 looks που θα σε εμπνεύσουν πολύ για το καλοκαιρινό σου στιλ 

Keywords
Τυχαία Θέματα