MTV VMA 2023: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στα μουσικά βραβεία

Τα MTV Video Music Awards 2023 είναι πάντα μια μεγάλη γιορτή για τους καλλιτέχνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, καθώς βραβεύονται για το μουσικό τους αποτύπωμα.

Εμάς εδώ σε αυτήν την beauty στήλη δεν μας ενδιαφέρουν νικητές και χαμένοι, εάν και όλα τα sites μιλούν για την τραγουδίστρια που σάρωσε

τα βραβεία και δεν είναι άλλη από την Taylor Swift.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV (@mtv)

Εγώ πάντως χάζεψα το μακιγιάζ της που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πόσες φορές θα τα πω, πως το γατίσιο βλέμμα με μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα! Βέβαια στην απονομή της άλλαξε χρώμα σε κραγιόν και μετέτρεψε τα χείλη της σε glossy nude!

Η σκιά σε μωβ καφέ χρώμα ενίσχυσε το μακιγιάζ. Τα mini bangs και τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της σε χάλκινη απόχρωση ολοκλήρωσαν το look!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAYLOR SWIFT FP (@taylorswiiftimoments)

H Selena Gomez από την άλλη έλαμψε στα κόκκινα ενώ το monochromatic μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα. Είναι τόσο σύγχρονο, φρέσκο και φυσικό που το λάτρεψα πραγματικά και όχι μόνο εγώ! Nude ματ χείλη και lifted brows ολοκλήρωσαν το επικό make up look!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

H διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, που έχουμε καταλάβει λατρεύει τα περιποιημένα άκρα, προτίμησε το μανικιούρ να κάνει το τέλειο ματσάρισμα με την κόκκινη τουαλέτα της. O nail artist της Tom Bachik το ονόμασε “Golden Glazed Fire Mani” και είναι στο χρώμα της φωτιάς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα