Mad Clip: Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του, Άσπας για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, ο Mad Clip έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Με αφορμή την επέτειο θανάτου του, η αδερφή του ράπερ, Άσπα, η οποία ασχολείται κι εκείνη πλέον ενεργά με το τραγούδι, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια έγραψε δυο λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

με τα οποία «ράγισε» καρδιές.

«Αδερφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά η Άσπα, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία του Mad Clip.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά InstaStories της: 

«Είναι ακόμη πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και τότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Εκείνο το διάστημα πήγαινα στο στούντιο και δοκίμαζα διάφορα demo, κάτι το οποίο λειτουργούσε σαν ψυχοθεραπεία, ξεχνιόμουν. Ξεκίνησα έτσι και όχι για να κυνηγήσω καριέρα ως τραγουδίστρια. Ό,τι συνέβη από εκεί και πέρα ήταν συγκυριακό», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άσπα, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι μετά την απώλεια του αδερφού της η μητέρα της «προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού».

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα