Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Γενέθλια για την κόρη τους -H έκπληξη και η εντυπωσιακή τούρτα (Φωτογραφίες)

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Από εκείνη την ημέρα, το ζευγάρι είδε τη ζωή του να αλλάζει προς το καλύτερο, αφού η Μελίτα έφερε μόνο χαρές και γέλια.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της κόρης τους, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Breakfast@Star» της ετοίμασαν μια πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γέμισαν το σαλόνι του σπιτιού τους με μπαλόνια και παρήγγειλαν στην Μελίτα μια πολύ εντυπωσιακή τούρτα με… άρωμα καλοκαιριού,

αφού το concept της ήταν mermaid. Την αποκάλυψη έκαναν οι περήφανοι γονείς μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

«4 χρόνια περάσανε από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας! Άγγελε μας, χαρά της ζωής, ήρθες και μας γέμισες αισιοδοξία! Σ’ ευχαριστούμε που μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους! Σε ευχαριστούμε που μας τονίζεις κάθε μέρα τις ομορφιές της ζωής! Χρόνια πολλά και καλά όπως θα τα ονειρευτείς εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα