Madonna: Επιστρέφει στη σκηνή μετά την περιπέτεια της υγείας της -Η ανακοίνωσή της

Το περασμένο διάστημα η Madonna πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Συγκεκριμένα, μια σοβαρή βακρυριακή λοίμωξη οδήγησε την βασίλισσα της pop τον περασμένο Ιούνιο στην εντατική. Για τον λόγο αυτό μάλιστα αναβλήθηκε και η παγκόσμια περιοδεία της.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Madonna ανέπτυξε μια σοβαρή

βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες», είχε αναφέρει ο μάνατζερ της Madonna σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες έχει επανέλθει σιγά-σιγά στην καθημερινότητά της, ενώ έχει επιστρέψει και στα social media που τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργή καθώς θέλει να έχει συχνή επικοινωνία με τους θαυμαστές της.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε, η Madonna ευχαρίστηκε για ακόμα μια φορά τους αγαπημένους της fan για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Παράλληλα, η ίδια ανακοίνωσε πως οι ημερομηνίες της περιοδείας της θα επαναπρογραμματιστούν ξανά.

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι γονείς μου “έφυγαν” από τη ζωή με πέντε μέρες διαφορά»

Απόστολος Γκλέτσος για 50-50: «O Φιλιππίδης έχει οικογένεια και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο στόχαστρο των δολοφόνων -Η οικογένεια του Βαφέα διψάει για εκδίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα