Maestro: Αυτή η γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο -Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει

Την ώρα που τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro» έχουν ξεκινήσει, μια πολύ γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως πρόκειται να εισβάλλει στα νέα επεισόδια που θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα που παραχώρησε συνέντευξη στο ΤΥΠΟΣ TV αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς που σαρώνει στο Netflix, ενώ μάλιστα έδωσε και κάποιες λεπτομέρειες για τον ρόλο που

θα αναλάβει.

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το “ναι”», είπε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαληγούρα.

Όσο για τον ρόλο που θα έχει είπε στη συνέχεια: «Την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα ελάφια στα καμένα της Μάνδρας -Η δημόσια καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα