My Style Rocks: Δεν θα πιστέψεις ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια πήρε τα 2.500 ευρώ!

Xτες το βράδυ παρακολουθήσαμε ακόμα ένα gala στο My Style Rocks με θέμα τον γάμο. Όλες οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν με υπέροχα νυφικά και οι κριτές δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν για το ποια θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Η Κατερίνα Στικούδη, στον ρόλο της παρουσιάστριας, ήταν όπως πάντα πολύ εντυπωσιακή και super σέξι με ένα μάξι μαύρο φόρεμα και κότσο στα μαλλιά.

Η ίδια βλέποντας τις κοπέλες να είναι ντυμένες νύφες και να αποκαλύπτουν πως θα ήθελαν να είναι ο γάμος τους συγκινήθηκε

γιατί θυμήθηκε και τον δικό της γάμο: «Εγώ δεν ήμουν έτσι, αλλά όταν το έζησα, ήταν η πιο ωραία ημέρα της ζωής μου. Σου εύχομαι τα ίδια και εσύ! Να περάσεις καταπληκτικά παρέα με φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε αληθινά. Αχ θα δακρύσω».

Mια από τις παίκτριες, η Κρίστεν Λεωτσάκου, εμφανίστηκε στο πλαντό μαζί με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη, κάνοντας τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να «λιώσουν» με το χορευτικό τους. Μάλιστα ο ίδιος είπε στην Κατερίνα Στικούδη: «Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και η Κρίστεν είναι καταπληκτική».

Ο Λάκης Γαβαλάς, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελένη Τσολάκη, ως guest κριτής, έκριναν και αποφάσισαν πως από το show μόδας θα έπρεπε να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Γεωργία Σιακαβάρα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες έσωσαν την Ευρυδίκη και έτσι η Κυριακή και η Γεωργία βρέθηκαν ξανά απέναντι από τους κριτές.

Οι κριτές αποφάσισαν τελικά να αποχωρήσει από το show μόδας η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Δες το βίντεο της αποχώρησης αλλά και όλα όσα είπε η Κυριακή στους κριτές.

Νικήτρια της βραδιάς ανακηρύχτηκε η Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία κέρδισε τα 2.500 ευρώ!

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Η αναφορά στην ημέρα του γάμου της και η συγκίνηση της στο My style rocks!

My style rocks – Κρίστεν Λεωτσάκου: Ντυμένη νύφη στο πλευρό του συντρόφου της!

Ειδύλλιο ανάμεσα στους παίκτες του Deal!

Keywords
Τυχαία Θέματα