Nef Nef: 12 βήματα για να ανανεώσεις το σπίτι για τις γιορτές και τον Χειμώνα

Tην περίοδο των Χριστουγέννων η ορμόνη της χαράς αυξάνεται στους περισσότερους ανθρώπους κι αυτό οφείλεται κυρίως στη διακόσμηση των δρόμων, μαγαζιών και σπιτιών. Δεν είναι τυχαίο πως όλο και νωρίτερα οι άνθρωποι αποφασίζουν να στολίσουν τα σπίτια τους, σηματοδοτώντας έτσι τον ερχομό των Χριστουγέννων. Μπορεί να βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα αλλά η εορταστική περίοδος θα κρατήσει μέχρι και τις 6 Γενάρη

και σου έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να ανανεώσεις το σπίτι για τις γιορτές μέσα σε 1 ώρα.

Δες πώς μπορείς να αλλάξεις όλη την εικόνα του σπιτιού σου σε 12 βήματα.

Φόρεσε τη χριστουγεννιάτικη ποδιά και δώσε άρωμα Χριστουγέννων στο σπίτι

Στη NEF-NEF θα βρεις υπέροχα αξεσουάρ για την κουζίνα αλλά και για όλο το σπίτι. Πριν αρχίσεις τη διακόσμηση γέμισε το σπίτι με χριστουγεννιάτικες νότες φτιάχνοντας ένα DIY αρωματικό χώρου. Φόρεσε τη NEF-NEF ποδιά σου και βάλε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση, φλούδες 2 πορτοκαλιών, 2 μανταρινιών  και 2 μήλων. Πρόσθεσε 5-6 ξυλαράκια κανέλας και γαρίφαλο και βράσε το μείγμα. Άφησέ το σε ένα μπολ να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι και ξεκίνα τη διακόσμηση.

Άλλαξε τα μαξιλάρια 

Ξεκίνησε από τον εσωτερικό χώρο προσθέτοντας αντικείμενα που συμβολίζουν το εορταστικό πνεύμα. Στη NEF-NEF θα βρεις μερικά υπέροχα μαξιλάρια που θα δώσουν αμέσως χριστουγεννιάτικες πινελιές στον χώρο σου. Bάλε μερικά χριστουγεννιάτικα σχέδια στον καναπέ του σαλονιού, στις πολυθρόνες αλλά και στο κερβάτι σου και δώσε αμέσως χρώμα και εορταστική διάθεση στο σπίτι σου.

Πρόσθεσε σε γωνιές κεριά και αρωματικά χώρου

Όπως είπαμε και προηγουμένως, η μυρωδιά στο σπίτι είναι πολύ σημαντική προυπόθεση για να έχεις πάντα καλή διάθεση στον χώρο σου. Στη NEF-NEF θα ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία με κεριά και αρωματικά χώρου που θα δώσουν υπέροχη μυρωδιά στο σπίτι σου όλες τις ώρες της ημέρας.

Διακόσμησε το τραπέζι με ένα χριστουγεννιάτικο runner

Στόλισε το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με ένα ωραίο runner στο σχέδιο που επιθυμείς. Οι επιλογές αμέτρητες και θα της βρεις όλες με μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της NEF-NEF.

 Κάνε το τρικ με τις χριστουγεννιάτικες μπότες 

Υπάρχει ένα τέλειο τρικ που μπορείς να εφαρμόσεις φέτος με όλη την οικογένεια. Αγόρασε χριστουγεννιάτικες μπότες από τη NEF-NEF (μια για κάθε μέλος της οικογένειας) και ξεκινήστε να βάζετε μέσα δωράκια, όπως κεράκια, σοκολατάκια, παιχνιδάκια, που θα τα δείτε όλα μόλις αλλάξει το έτος.

Ανανέωσε τις παπλωματοθήκες σου

Ό,τι αλλάζεις στο σπίτι που καλύπτει μεγάλη επιφάνεια, βοηθάει ώστε να ανανεώνεται ο χώρος. Έτσι λοιπόν, αξίζει να προσθέσεις μια γιορτινή παπλωματοθήκη στη συλλογή σου.

Κάνε το υπνοδωμάτιο χριστουγεννιάτικο με τα πιο γιορτινά σεντόνια

Ένα σετ χριστουγεννάτικα σεντόνια, μια παπλωματοθήκη και λίγα λαμπάκια μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα του σπιτιού σου.

Δώσε γιορτινές πινελιές στο μπάνιο με όμορφες πετσέτες 

Επειδή είναι πολύ εύκολο να κάνεις το μπάνιο σου κιτς μέσα στις γιορτές, θα σου προτείναμε να κάνεις μόνο 2 αλλαγές. Πρόσθεσε πετσέτες με δεντράκια, νάνους και άγιους βασίληδες και 1 αρωματικό χώρου και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.

Ανανέωσε τον καναπέ με γιορτινά ριχτάρια

Ένα ριχτάρι στον καναπέ θα κάνει τον χώρο σου να δείχνει πιο cozy και όμορφος. Στη NEF-NEF θα βρεις μοναδικά σχέδια που είναι γιορτινά αλλά και με χειμερινά prints που θα λατρέψεις.

Ξεκίνα τη διακόσμηση της τραπεζαρίας από το τραπεζομάντηλο

Να θυμάσαι ότι η διακόσμηση ενός τραπεζιού φέρνει πιο κοντά την οικογένεια, ενώ ο στολισμός του καθιστικού αυξάνει τις όμορφες στιγμές με τους φίλους. Στον χριστουγεννιάτικο κατάλογο της NEF – NEF θα βρεις πολλές ιδέες για να στολίσεις όποιο χώρο του σπιτιού θέλεις ή και όλους! Αυτά τα Χριστούγεννα πείτε ναι στη διακόσμηση του σπιτιού σου και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Πρόσθεσε μερικά όμορφα σουπλά στο τραπεζάκι του σαλονιού

Τα παρακάτω σχέδια είναι όλα χριστουγεννιάτικα, όπως θα δεις, και θα δώσουν Christmas vibes στο σαλόνι σου αλλά και σε κάθε τραπεζάκι του σπιτιού.

Πρόσθεσε γιορτινά χαλάκια

Κάνε το δωμάτιο πιο χουχουλιάρικο με μερικά χαλάκια. Αμέσως ο χώρος θα γίνει πιο γιορτινός και χαρούμενος και η ψυχολογία σου θα ανέβει στα ύψη. Έρευνες έχουν δείξει πως όταν διακοσμούμε το σπίτι μας για τις γιορτές ανακαλούνται μνήμες από τη παιδική ηλικία, ενώ στα παιδιά δημιουργούνται εικόνες που θα τις ακολουθούν μια ζωή. Μάλιστα, όσοι στολίζουν νωρίτερα το σπίτι τους είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους, ενώ όσοι διακοσμούν και τον εξωτερικό του χώρο είναι πιο φιλικοί και εξωστρεφείς.

Την ωραιότερη εποχή του χρόνου, η NEF-NEF Homeware ανανεώνει το σπίτι μας και τη διάθεσή μας μέσα από την μοναδική της σειρά σε Χριστουγεννιάτικα λευκά είδη και αξεσουάρ!

Βρείτε τα δικά σας αγαπημένα και χαρίστε στους δικούς σας ανθρώπους τη χαρά να απολαύσουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη περισσότερο με την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα και στη θαλπωρή του δικού τους χώρου!!

Καλές Γιορτές & Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους & όλες!!!

Ανακάλυψε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: Οι μπότες που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτές τις γιορτές

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

Τα 3 trends στα πανωφόρια που πρέπει οπωδήποτε να μάθεις πριν τελειώσει η χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα