Nomads Μαδαγασκάρη: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Χρήστος Βασιλόπουλος!

Στο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, οι εισβολείς μπήκαν στο παιχνίδι και άφησαν άφωνους τους επίλεκτους, οι οποίοι δεν ήξεραν τα άτομα που θα αγωνίζονται εναντίον τους.

Έτσι μόλις αντίκρισαν τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τη Mαριάννα Καλλέργη, τη Ντάρια Τουρόβνικ, τη Ελισάβετ Δοβλιατίδου, τον Ορέστη Τσάνγκ και τον Στέλιο Χανταμπάκη, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Αμέσως, οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με τον πρώτο αγώνισμα της επικράτιας και τελικά οι επίλεκτοι κατάφεραν

να κερδίσουν, στέλνοντας τους εισβολείς στη Σαβάνα.

Οι επίλεκτοι, μετά τη νίκη τους είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα. Κάτι που τους έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους, αφού εδώ και ένα μήνα δεν είχαν επικοινωνήσει με τα οικεία τους πρόσωπα.

Έτσι στο σημερινό (9/10) επεισόδιο του ριάλιτι της τηλεόρασης του Αντ1, είδαμε τον Χρήστο Βασιλόπουλο να επικοινωνεί με τη μαμά του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, ότι η μαμά του πέρασε δύο φορές καρκίνο και είχε πάρα πολύ άγχος για την εξέλιξη της υγείας της,

«Έκανα τις εξετάσεις μου και είναι όλα μια χαρά. Όσα μπάνια δεν έχω κάνει το καλοκαίρι τα κάνω τώρα. Αυτό ήθελα να στο πω πρώτο απ’ όλα», του είπε στο τηλέφωνο και εκείνος αποκρίθηκε: «Μπράβο μαμά μου, μπράβο αγάπη μου, αγάπη μου, αγάπη μου».

Στην συνέχεια ο Χρήστος μίλησε στην κάμερα και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Μίλησα με τη μαμά μου… Είχα ένα άγχος για την υγεία της, γιατί η μαμά μου έχει περάσει δύο φορές καρκίνο και είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο. Το άγχος για την υγεία της πάντα το έχω, είναι ο μόνιμος φόβος που μπορεί να με επηρεάσει, το αδύνατό μου σημείο, η αχίλλειος πτέρνα μου. Είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος που έχω στη ζωή μου, να φύγει η μαμά μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Παπουτσάκη: Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μας δείχνει την κοιλίτσα της, στον πέμπτο μήνα της κύησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα