O Can Yaman εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προκάλεσε χαμό!

Το πρωί της Δευτέρας (23/09) έφτασε στην Αθήνα ο Τούρκος πρωταγωνιστής, Can Yaman. Κατά την άφιξη του στο Ελευθέριος Βενιζέλος επικράτησε ο κακός χαμός από τις θαυμάστριες του, οι οποίες έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λίγες ώρες αργότερα επισκέφτηκε την Ακρόπολη και το βράδυ διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που  έκανε και προβλήθηκαν στο Πρω1νό, ανέφερε: “Είχα έρθει και πριν χρόνια στην Αθήνα, όταν έπαιζα μπάσκετ. Αλλά έρχομαι μετά από χρόνια για πρώτη φορά. Συνάντησα πολύ θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο και συνεχίζεται στο ξενοδοχείο και εδώ. Οι σειρές εξασφαλίζουν να έρθει ο κόσμος πιο κοντά και να υπάρχει περισσότερη αγάπη. Και είμαι πολύ περήφανος αν συμμετέχω έστω και στο ελάχιστο να έρθουν πιο κοντά οι σχέσεις των δύο λαών.

Είμαι μια μέρα εδώ, δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τις Ελληνίδες γυναίκες, καλύτερα να με ρωτήσετε όταν θα ξανάρθω. Ίσως και απόψε αν γνωρίσω περισσότερες γυναίκες. Μοιάζουν οι γεύσεις και τα φαγητά μας, νιώθω σαν το σπίτι μου, επειδή τις γεύσεις που έχω στην Τουρκία τις βρίσκω και στην Ελλάδα.

Ανάλογα με τον ρόλο που παίζω κάθε διάφορά αλλάζω το στυλ και την εικόνα μου. Για τον συγκεκριμένο ρόλο έπρεπε να έχω μακριά μαλλιά και μούσι. Τον Ιανουάριο θα πάω στρατό, οπότε θα φύγουν τα μαλλιά και το μούσι. Συνήθως η διάρκεια της θητείας είναι πιο μεγάλη, αλλά θα πληρώσω κάποιο αντίτιμο και θα εξαγοράσω τη θητεία”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/09) ο Can Yaman εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προκάλεσε χαμό. Μπήκε στο πλατό και το κοινό ξεκίνησε να τον χειροκροτεί. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να δώσει στον παρουσιαστή ένα φιλί στο μέτωπο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Αν ήμουν πλούσιος”: “Ο Βρανάς βγάζει την εκνευρισμένη Χριστίνα από το τμήμα και…” 

Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε on air τον χωρισμό του! 

GNTM-Bootcamp: Η πτώση μοντέλου στην πασαρέλα και τα… νεύρα της Ζενεβιέβ! 

Keywords
Τυχαία Θέματα