Open Weekend: Εκτός αέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αυτό το Σάββατο -Τι συνέβη;

Το Σάββατο 22/4 η εκπομπή «Open Weekend» θα βγει εκτός προγράμματος.

Όσο πλησιάζουμε προς τις βουλευτικές εκλογές, το κομμάτι της επικαιρότητας θα πρωταγωνιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με αποτέλεσμα κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές να χρειάζεται να μείνουν λίγο εκτός.

Αυτό ακριβώς επρόκειτο να συμβεί αυτό το Σάββατο με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Open.  Στην θέση του «Open Weekend» θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική

εκπομπή με την Μίνα Καραμήτρου και τον Γιάννη Φώσκολο, για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την προκήρυξη των εκλογών.

Καλεσμένοι στο στούντιο δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις και το πολιτικό παρασκήνιο.

«Εγώ δεν θα πω ότι έχει κλείσει στο Star, αλλά ότι δεν έχει συμφωνήσει με το Open. Έχουμε πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Star, λήγει φέτος το συμβόλαιό της με το Open. Μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Ελένη Τσολάκη δεν έχει υπογράψει με το Open», είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες η Αφροδίτη Γραμμέλη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη στον αέρα του «Πρωινού μας», ενώ με τη σειρά της η Φαίη έδειξε πως γνωρίζει με σιγουριά την μεταγραφή της παρουσιάστριας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννα Τερζή: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί με μια φωτογραφία

Μαύρο Ρόδο: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το τέλος της σειράς του Mega

Ναταλία Αργυράκη: «Έχω προσκληθεί από τον Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα