Robbie Williams: Οι Έλληνες celebrities που τα «έσπασαν» στη συναυλία του

Ο Robbie Williams επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου 1/7 οκτώ χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία και ξεσήκωσε το πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο Terra Vibe για να τον απολαύσει.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει χιλιάδες θαυμαστές στη χώρα μας, αφού από νωρίς το μεσημέρι το γήπεδο είχε γεμίσει από κόσμο που θέλησε να ακούσει και

να δει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη από τις πρώτες σειρές.

Ο Robbie Williams κατέθεσε την ψυχή του επί σκηνής, ερμηνεύοντας τραγούδια από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα. Το κοινό δε σταμάτησε να ερμηνεύει τα κομμάτια του και να τον αποθεώνει. Ο pop star πέρα από την ξεχωριστή φωνή του, «μάγεψε» το κοινό και με τις χορευτικές ικανότητές του, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ανάμεσα σε όλους εκείνους που έδωσαν το «παρών» ήταν και κάποιοι Έλληνες celebrities, που έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια του Robbie Williams και τα έχουν συνδυάσει με διάφορες περιόδους της ζωής τους. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Βαλέρια Κουρούπη είναι κάποιοι από αυτούς.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Ρουβάς: Εύχεται δημόσια στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της

 Έγκυος γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

 Ιωάννα Τούνη: Ψώνισε από πολυτελείς οίκους μόδας στο Μόντε Κάρλο – «Έχουμε δώσει μια μικρή περιουσία αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα