Shakira – Rafael Nadal: Αποκάλυψη! Είχαν σχέση το 2010 και δεν το γνώριζε κανείς

Μία αποκάλυψη – βόμβα ήρθε να ταράξει τη showbiz τις τελευταίες ώρες, αφού ο Ισπανός δημοσιογράφος, Τζόρντι Μάρντι, αποκάλυψε στην εκπομπή «America Noticias» ότι η Shakira και ο Rafael Nadal υπήρξαν ζευγάρι πριν η διάσημη τραγουδίστρια γνωρίσει και παντρευτεί τον Gerard Piqué.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος μπορεί να μην διατύπωσε το όνομα του επιτυχημένου τενίστα, ωστόσο έδωσε κάποια στοιχεία,

τα οποία αποκάλυπταν την ταυτότητά του. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, η Shakira και ο Rafael Nadal είχαν σχέση το 2010, ωστόσο αυτή είχε άδοξο τέλος, όπως φάνηκε στην πορεία.

«Η Σακίρα είχε κάνει ένα βίντεοκλιπ με τον Αλεχάντρο Σανθ, όμως ποτέ δεν είχε κάποια σχέση μαζί του. Έμπλεξε με κάποιον εξίσου διάσημο ή και περισσότερο. Πρόκειται για ένα πρόσωπο παγκοσμίου φήμης και είναι κορυφαίος αθλητής. Δεν είναι ποδοσφαιριστής, είναι τενίστας. Υπήρχε και ένα βίντεο που την έδειχνε με έναν αθλητή στην Ισπανία. Είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητές στην ιστορία της χώρας. Το αφήνω εδώ, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα», ήταν τα λόγια του Τζόρντι Μάρντι.

Ο παρουσιαστής δεν άφησε έτσι τον καλεσμένο του και συνέχισε να τον πιέζει μέχρι που απάντησε στην ερώτηση που αποκάλυψε το όνομα του Rafael Nadal. «Το εν λόγω πρόσωπο έχει κερδίσει τα περισσότερα Γκραν Σλαμ στην ιστορία;»

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννινα: Το κακοποιημένο γαϊδουράκι οδηγείται σε ευθανασία

 Κατερίνα Λένη: Συγκινεί η νέα ανάρτηση για τον θάνατο αγαπημένου προσώπου της

 Γενέθλια για την Ευγενία Σαμαρά: Η φωτογραφία με την τούρτα και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Keywords
Τυχαία Θέματα