Steal the Look: Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν πώς φοράνε το blazer τους αυτή τη σεζόν

To blazer είναι ένα από τα αγαπημένα πανωφόρια του φθινοπώρου και όσα και να έχουμε στην ντουλάπα μας δεν τα βαριόμαστε ποτέ. Οι τάσεις στα blazers, αυτή τη χρόνια, είναι πολλές και ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε το crop blazer, τα oversized σακάκια και αυτά σε bold τόνους και ιδιαίτερα prints.

Η Φαίη επιλέγει ένα σακάκι σε έντονο μοβ και το συνδυάζει με ασορτί παντελόνι και sneakers.

Η Αθηνά Οικονομάκου

προτιμάει τα έντονα prints ακόμα και το φθινόπωρο. Η γνωστή ηθοποιός επιλέγει μακρύ σακάκι με λαχούρια και το ταιριάζει με ασορτί παντελόνι και πουκάμισο σε παρόμοιο σχέδιο.

Η Βίκυ Καγιά επιλέγει ένα ριγέ φαρδύ σακάκι που συνδυάζει μια γκρι παντελόνι σε άνετη γραμμή. Η ίδια επιλέγει μία από τις πιο δυναμικές αποχρώσεις της σεζόν που είναι το γκρι.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιουργεί ένα κομψό athleisure look. Συγκεκριμένα φοράει το γκρι σακάκι της με λευκό top, γκρι φόρμα, και sneakers.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιλέγει ένα total black look. Η γνωστή παρουσιάστρια φοράει το μαύρο παντελόνι της με μαύρο top και ένα κομψό μαύρο σακάκι.

Η Έλενα Γαλύφα επιλέγει ένα γκρι παντελόνι σε στενή γραμμή που το συνδυάζει με γκρι κάρο σακάκι, neon μποτάκια, και ένα θαλασσί τσαντάκι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πιστεύει στη δύναμη της ρίγας (που φέτος είναι huge τάση) και φοράει ριγέ σακάκι με σορτς στο ίδιο print και western boots.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα