Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: Κατηγορεί ανοιχτά τον Άρη Σοϊλέδη για στήσιμο του αγώνα

Ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη και την παρέα του στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς αποκάλυψε πως θέλουν να χάσουν επίτηδες το αγώνισμα της ασυλίας, ώστε να βγάλουν στον τάκο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και τον ίδιο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτήρισε ως απαράδεκτη αυτή τη σκέψη των συμπαικτών του και δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του.

«Θέλω πάρα πολύ να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, κάτι που το βλέπω όμως να απομακρύνεται διότι η “συμμορία” που έχει ο Άρης

Σοϊλέδης έχει πάρει την απόφαση να χαθεί η ασυλία. Αυτό μου έχουν δείξει με τα λεγόμενα τους όλη την εβδομάδα. Ότι πρέπει να δυναμώσει η μπλε ομάδα. Έχω ακούσει και το τραγελαφικό ότι είμαστε τόσο μπιπ ώστε θα πάμε και θα κερδίσουμε την ασυλία.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις τα παιδάκια αυτά ώστε να χαθεί η ασυλία. Δηλαδή να στήσουν ένα παιχνίδι. Θέλουν οπωσδήποτε να απομακρύνουν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λόγω του ότι είναι αδύναμος και θέλουν κατά πάσα πιθανότητα να βγάλουν και μένα στον τάκο διότι τους ενοχλεί που έχω φωνή και μιλάω και δεν πνίγω τα συναισθήματά μου… Είναι ανήθικο και απαράδεκτο αυτό που θέλει να κάνει η “συμμορία” του Άρη», ήταν τα λόγια του Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Εριέττα Κούρκουλου: «Λόγω του ονόματός μου ήμουν πάντα λίγο δακτυλοδεικτούμενη…»

 Πέτρος Λαγούτης: Βραδινή έξοδος με τη Μυρτώ Αλικάκη και τα παιδιά τους

 Αργύρης Αγγέλου: Έπεσε θύμα διάρρηξης για έκτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα