Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Το «Survivor All Star» επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης 17/5, κατά το οποίο θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση της εβδομάδας. Η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να επικρατήσει των μπλε στους απαιτητικούς στίβους μάχης και έτσι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι μέλη της.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος παίκτης θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και ποιος θα χρειαστεί να πάρει τον σάκο του και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα;

Σύμφωνα

με τα spoilers που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Γιώργος Κόρομι είναι ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου. Μετά από τέσσερις μήνες στο «Survivor All Star», το ταξίδι θα ολοκληρωθεί κι εκείνος θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Όπως φαίνεται στο trailer που κυκλοφορεί ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ, οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί δεν έχουν τέλος ανάμεσα στους παίκτες. Γι’ ακόμα μια φορά, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας έρχονται σε σύγκρουση πριν τον αγώνα, ενώ μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μελίνα Μεταξά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Κορινθίου: Απαντά πρώτη φορά για το φημολογούμενο δοκιμαστικό της Παναγιώταρου

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε live δοκιμαστικό στην εκπομπή του Λιάγκα; Το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν

 Ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Keywords
Τυχαία Θέματα