Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά το τρίτο αλλά μετά από δύο καισαρικές υπήρχαν κίνδυνοι»

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προέβη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day» με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον τοκετό της Φωτεινής Αθερίδου.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της με φυσιολογική γέννα κι όχι καισαρική, όπως είχε συμβεί την πρώτη φορά. Η ίδια, μάλιστα, έστειλε κι ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να βιώσουν αυτή τη στιγμή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, αποκάλυψε στον αέρα του Alpha πως και εκείνη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά

το τρίτο παιδί της, ωστόσο ο γιατρός της την απέτρεψε, καθώς υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι. Έτσι, η παρουσιάστρια ακολούθησε την ασφαλή οδό και γέννησε ξανά με καισαρική.

«Θέλω να πω μπράβο στον γιατρό της Φωτεινής και στη Φωτεινή γιατί θέλει δύναμη, υπομονή… Εγώ δεν σου κρύβω, πως στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία καισαρική – επειδή έκανα την πρώτη, αναγκαστικά έκανα και τη δεύτερη – ήθελα να το παλέψω για να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μου είχε πει ο γιατρός μου πως με δύο καισαρικές και με ράμματα, επειδή έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους.

Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφαλή εδώ. Αλλά μπράβο στη Φωτεινή που το τόλμησε, ήταν δυνατή και τα κατάφερε. Είναι μια ωραία στιγμή να είναι ο σύντροφος μέσα στον τοκετό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Ο Φαρμάκης προδίδει το μυστικό που κρύβουν όλοι

 Ελίνα Παπίλα: Απαντά για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Καρτελιά -«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκες»

 Survivor All Star: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα