Survivor All Star -Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και η διπλή υποψηφιότητα

Πίσω στο στίβο μάχης θα επιστρέψουν σήμερα Κόκκινοι και Μπλε στο «Survivor All Star», με τις εντάσεις να μη λείπουν για άλλη μια φορά από το νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Η νέα ήττα των Διασήμων και το γεγονός ότι έβγαλαν στον τάκο τον Στέλιο Χανταμπάκη γίνεται θέμα σχολιασμού από τους Μαχητές, οι οποίοι κάνουν λόγο για «μαγειρέματα» και στρατηγικές.

Ποιά ομάδα θα κερδίσει την αποψινή ασυλία;

Κόκκινοι και Μπλε

τα δίνουν όλα για όλα στον αποψινό στίβο μάχης και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και σας τα μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, οι Διάσημοι γυρνάνε πίσω στις νίκες και έτσι οι Μαχητές οδηγούνται να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους για υποωήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoilers, δύο ακόμη ονόματα αναμένεται να βρεθούν στον τάκο, καθώς προκύπτει ισοψηφία. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου.

Να σας θυμίσουμε ότι τελευταία από το παιχνίδι αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας ήταν υποψήφια μαζί με τους: Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Κόρομι και Σπύρο Μαρτίκα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που ο γιος του έφτασε στο σημείο της δολοφονίας -«Πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς»

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Κωστή Μαραβέγια -«Την πρώτη χρονιά ήταν σοκαρισμένος γιατί…»

Ξεσπά η Super Κική: «Ψευτοφεμινίστριες και metoo, μόνο αν πέθαινα θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα