Survivor All Star – Αφροδίτη Σκαφίδα: Έπαθε αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Το «Survivor All Star» επέστρεψε με νέο επεισόδιο στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του, μάλιστα, ένα γεγονός άγχωσε τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, Αφροδίτη Σκαφιδά, έπαθε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την καλύβα της παραλίας τους με ασθενοφόρο.

Όλοι οι συμπαίκτες της ανησύχησαν πολύ για το γεγονός, ενώ μερικοί από αυτούς έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής.

«Πρέπει να πάει στο

νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή».

SPOLER ALERT

Η ομάδα που κερδίζει την αποψινή ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που κερδίζει είναι αυτή των Διασήμων, ενώ εύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα ψηφιστεί ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε ακόμα:

«Η τελευταία δουλειά που έκανα πριν τις “Άγριες Μέλισσες” ήταν babysitter»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το εξοχικό του σπίτι στην Αράχωβα που θυμίζει σαλέ -Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη περί «προίκα»

Γιωρίκας Πιλίδης: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την είσοδό του στο «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα