Survivor All Star – Κώστας Παπαδόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα μετά το συμβούλιο του νησιού -«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, θα το αντέξω»

Λόγω της ήττας της ομάδας των διασήμων την Κυριακή 15/1, ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τάκο, καθώς οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε έκπληξη στον παίκτη του «Survivor All Star», με αποτέλεσμα στο αποψινό επεισόδιο να ξεσπά σε κλάματα on camera. Συγκεκριμένα, εμφανώς σε κακή διάθεση, ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε πως θεωρεί ότι ψηφίστηκε άδικα από τους συμπαίκτες του.

«Για

δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο. Ως πιο αδύναμος παίκτης, αυτό είναι πάρα πολύ άδικο, αυτό με πνίγει εμένα, γιατί ως Κωνσταντίνος προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα και στην συμβίωση, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, φέρνω νίκες, τα μισά μου αγωνίσματα έχω φέρει νίκη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ τα ματσαρίσματα και όταν με διαλέγουν και φέρνω τον πόντο, είναι διπλή νίκη για την ομάδα μου. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι. Όσο καλό και να κάνω και όσο και να κερδίσω, θα είμαι πάντα ο εύκολος στόχος γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους. Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω.

Δεν θα τους απογοητεύσω αλλά ζητάω συγγνώμη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μου δίνουν αυτή την ψήφο για να μείνω εδώ. Ότι σφαλιάρα και να φάω θα το αντέξω. Υπάρχουν συμπαίκτες μου στην καλύβα, η Σταυρούλα ας πούμε δεν φέρνει νίκες, ούτε συνεισφέρει στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε λιγότερες ψήφους από εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

MasterChef: Πρεμιέρα για το ριάλιτι μαγειρικής του Star -Η είσοδος των κριτών και οι μεγάλες αλλαγές!

Όλγα Πηλιάκη: Γενέθλια μακριά από τον Στέλιο Χανταμπάκη -Το μήνυμα για τον παίκτη του «Survivor All Star»

Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες και ανακοίνωσαν πότε κάνει φινάλε η εκπομπή

Keywords
Τυχαία Θέματα