Survivor All Star -Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η απάντηση για το φημολογούμενο φλερτ με την Εύη Σαλταφερίδου

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/02)  ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Μέσα σ’ όλα, ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» μίλησε για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε και για το φημολογούμενο φλερτ του με την πρώην συμπαίκτριά του από την ομάδα των Μαχητών, Εύη Σαλταφερίδου.

«Όταν πήγα εκεί πέρα, νόμιζα ότι θα μπω μέσα σε μια παρέα. Αυτό που αντιμετώπισα

ήταν τις προκαταλήψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου. Αρχικά είναι φίλος με την Εύη από πάρα πολύ παλιά, πριν από το 2017, όταν ήταν ακόμα τα δοκιμαστικά.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Είναι παίκτρια όμως με ηγετικές τάσεις. Και αυτό φαίνεται από το ότι πάντα αυτή μας μάζευε και μας μιλούσε για όλα», είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που θα ήθελα ήταν να κάτσουμε μια ώρα στην παραλία όλοι μαζί και να μιλήσουμε να δούμε γιατί η ομάδα έχει χάσει περίπου 8 έπαθλα σε πολύ λίγο καιρό. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν η κερδοσκοπία τους και το είδα ξεκάθαρα, δεν είχε καμία σχέση με παλιά. Καμία σχέση.

Τώρα ακόμα και σε αυτά που λέγαμε μόνοι μας, ο ένας έδινε τον άλλον. Είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και ο ένας λέει πράγματα για τον άλλον πίσω από την πλάτη τους. Εγώ χαίρομαι που βγήκα από το παιχνίδι γιατί είδα όλα όσα έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη μου. Έχω την συνείδησή μου καθαρά. Περαστικά σε αυτούς που έμειναν μέσα και νομίζουν ότι κάνουν τηλεόραση».

Τέλος, όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε  για το φημολογούμενο φλερτ του με την Εύη Σαλταφερίδου, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Δεν έχω φλερτάρει μαζί της ούτε ένα λεπτό από τη ζωή μου και δεν θα το έκανα».

Διαβάστε επίσης:

«Γνωστός κωμικός με παρενόχλησε σεξουαλικά και στην Αστυνομία δεν με πίστευαν»

Ναταλία Γερμανού: «Είναι μια από αυτές τις ημέρες που δε θέλω να κάνω άλλο τηλεόραση»

5 ψέματα για την ευτυχία που μπορούν να σε οδηγήσουν σε κατάθλιψη

Keywords
Τυχαία Θέματα