Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αρνήθηκε να μιλήσει στο «Πρωινό μας»

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star», εκπλήσσοντας τους πάντες με την απόφασή του, καθώς αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Το τελευταίο διάστημα, ο επιχειρηματίας είχε διαπληκτιστεί με κάποιους συμπαίκτες του, ενώ η αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον έκανε να καταρρεύσει ψυχολογικά. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια υποστήριξε πως η σύντροφός του δεν του έστειλε χαιρετίσματα και

γενικότερα δεν είπε τίποτα για εκείνον.

Αυτά τα νέα επηρέασαν πολύ την ψυχολογία του Στάθη Σχίζα, ο οποίος θέλησε να τεθεί εκτός παιχνιδιού και να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με τη σχέση του. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Στάθη Σχίζα:

«Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμιά χρηματική αμοιβή. Σε περιμένω».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού μας», ο Στάθης Σχίζας παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξομολογήθηκε πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να μιλήσει στην εκπομπή για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε πως όλα θα ειπωθούν από κοντά.

Το απόγευμα ο Στάθης Σχίζας πρόκειται να βρίσκεται στα πάτρια εδάφη.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Το «επεισόδιο» Στάθη – Ελευθερίας και η μπηχτή για τη Μαριαλένα

 Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές ο μπαμπάς της Ιφιγένειας Μήτσκα -«Το κορίτσι μου πάει, μου έφαγαν το παιδί μαζί με όλα τα άλλα»

 Ανδρέας Μικρούτσικος: Αύριο 8/3 παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα