Ανακάλυψα το πιο τέλειο εργαλείο styling, για να πετύχετε όλα τα trends στα μαλλιά σας, από το σπίτι σας!

Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη με τα beauty νέα που έχω να μοιραστώ μαζί σας, όπως κάνω άλλωστε κάθε φορά μέσα από το faysbook.gr όταν βλέπω κάτι που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά θα σας μιλήσω για το πιο εύχρηστο και απαραίτητο για κάθε γυναικείο μπουντουάρ επαγγελματικό εργαλείο styling, για να έχετε μέσα σε λίγα λεπτά, ονειρεμένα λαμπερά μαλλιά σαν των stars!

Tried & tested κορίτσια από εμένα που κατά γενική ομολογία δεν… πιάνει το χέρι μου

που λένε!

Το νέο προϊόν styling όμως, Steampod 4 της L’Oréal Professionnel  απολαμβάνω να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, δοκιμάζοντας και από ένα διαφορετικό look!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να μπορεί να φτιάχνει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα πιο trendy hairstyles ever;

Mε τον βομβαρδισμό στα social media με πανέμορφες, επαγγελματικές και ζηλευτές δημιουργίες, τόσο ίσια που δεν πετάει τρίχα, με μπούκλες, με ελαφρούς κυματισμούς, αναζητάμε τρόπους να τα πετύχουμε και εμείς!

Και φαντάζομαι, επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, δεν έχετε την δυνατότητα, όπως και εγώ φυσικά, να τρέχετε κάθε μέρα στο κομμωτήριο!

Από την άλλη όμως θέλουμε όλες περιποιημένα και μοδάτα μαλλιά που λάμπουν!

Η μόνη αποτελεσματική λύση γι’ αυτό είναι το νέο premium εργαλείο με τεχνολογία νέας γενιάς Steampod 4 της L’Oréal Professionnel, που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας αμέτρητων looks στο σπίτι, που πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που μας κάνουν οι καλύτεροι hairstylists.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/02/230222133052_HERO-1X1_subs.mp4

Όλες γνωρίζετε πια πόσο απαραίτητο είναι ένα τέτοιο προϊόν, γι’αυτό ξέρω πως έχετε αγαπήσει πολύ το Steampod 3, που βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις σας και φυσικά παραμένει διαθέσιμο στην αγορά!

Το SteamPod 4 για το οποίο σας μιλάω σήμερα αποτελεί την εξέλιξή του, γιατί πάντα η L’Oréal Professionnel σέβεται την κάθε γυναίκα ξεχωριστά και θέλει να της προσφέρει το καλύτερο για τα μαλλιά της, που συνδέονται άμεσα με την αυτοπεποίθησή της!

Λοιπόν αυτό είναι 3 φορές πιο γρήγορο, προσφέρει 2 φορές πιο λείο αποτέλεσμα ενώ προκαλεί 95% λιγότερη φθορά στην τρίχα.

Τι άλλο θέλετε δηλαδή;

Πιστεύω πια πως θα μπει σίγουρα και στη δική σας beauty wishlist και θα με ευγνωμονείτε, γιατί θα έχετε τα πιο σύγχρονα και επαγγελματικά hair looks!

Πάμε να δούμε όμως μαζί τις δυνατότητες που προσφέρει και τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο ξεχωριστό το νέο Steampod 4 L’Oréal Professionnel.

Το σημαντικό είναι πως αυτό το επαγγελματικό εργαλείο από τη L’Oréal Professionnel με τη δύναμη του ατμού χαρίζει αμέτρητα styles, απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια, σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών, χωρίς την αναμενόμενη φθορά στην τρίχα.

Θέλετε healthy shiny sleek μαλλιά;

Επιθυμείτε beach waves -τους ανάλαφρους δηλαδή κυματισμούς;

Μήπως πιο chic καλοσχηματισμένες μπούκλες βαγκ;

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/02/230222133122_HERO-15s-ALIANA_1x1_subs.mp4

Όλα μπορείτε να τα πετύχετε με το SteamPod 4, το πρώτο επαγγελματικό styler με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού από τη L’Oréal Professionnel.

Ανάλογα την διάθεση και την έμπνευση της ημέρας μπορείτε να κάνετε “θαύματα” στα μαλλιά σας!

Τα νέα χαρακτηριστικά του SteamPod 4 προσφέρουν ακριβώς αυτό το επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Θέλω να σταθούμε ιδιαίτερα στις ευρύτερες κεραμικές πλάκες μεγάλης αντοχής, που είναι επικαλυμμένες με αλουμίνιο και που αντέχουν έως και 218.750 περάσματα στα μαλλιά (+20 χρόνια).

Για ευκολότερο μάλιστα ίσιωμα, σας επιτρέπουν να πλησιάζετε το 30% πιο κοντά στη ρίζα, αποκτώντας τέλεια λεία μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες.

Στα καλά νέα, αν έχετε σγουρά μαλλιά, η επιπλέον ασφάλεια που σας παρέχει, τοποθετώντας τα θερμοπροστατευτικά κελύφη στον οδηγό ασφάλισης μπούκλας πριν τα ισιώσετε, ώστε να μην τους προκαλέσετε την παραμικρή φθορά!

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι τα βέλη είναι στραμμένα προς τα κάτω όταν ισιώνετε τα μαλλιά σας.

Αλλά και οι μπούκλες που μπορείτε να κάνετε πια με το SteamPod 4 είναι πιο ελαστικές και καλοσχηματισμένες.

Σε αυτό συμβάλλουν τόσο η προσθήκη ενός μεταλλικού οδηγού που έχει τοποθετηθεί περιμετρικά της συσκευής, όσο και η προσαρμογή των θερμαινόμενων και προστατευτικών πλακών του με στόχο να δημιουργηθεί μια πιο μικρή και πιο ζεστή γωνία.

Έτσι αποκτάτε τα “disco curls” των 80’s, που είναι huge τάση, γρήγορα και κυρίως εύκολα!

Φυσικά να σημειώσω πως εξακολουθεί να διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού, με συνεχή ροή ξηρού ατμού (0,8 g/λεπτό) για ορατά πιο λεία μαλλιά.

Κάτι που αξίζει να αναφέρω επίσης, είναι τα αξεσουάρ που διαθέτει αποκλειστικά το SteamPod 4 L’Oréal Professionnel, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία styling.

Το SteamPod 4 έρχεται με ένα σετ από 3 χτενάκια βελτιστοποίησης ατμού προσαρμοσμένα για τη διάχυση του ατμού σε κάθε τύπο μαλλιών, θερμοπροστατευτικά καλύμματα για ασφαλές ίσιωμα και ανθεκτική στη θερμότητα θήκη μεταφοράς.

Επιπλέον διαθέτει υπερσύγχρονο εργονομικό σχεδιασμό, οι κεραμικές πλάκες υψηλής αντοχής του επικαλυμμένες με αλουμίνιο αντέχουν έως και 218-750 περάσματα στα μαλλιά (+20 χρόνια), η θερμοκρασία στις πλάκες ελέγχεται και ρυθμίζεται φυσικά στους βαθμούς που επιθυμείτε, ενώ τηρείται το πρωτόκολλο ασφαλείας αυτόματης απενεργοποίησης μετά από 30 λεπτά χωρίς χρήση.

Στην χρήση είναι πανεύκολο και λειτουργεί γεμίζοντας το ενσωματωμένο δοχείο του με απιονισμένο νερό και ρυθμίζοντας την κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με την υφή των μαλλιών σας!

Αναζητήστε το νέο SteamPod 4 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online.
Κάντε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel και Follow τα @LorealPro #LorealProGR στο Instagram

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, πιάσε στο χέρι το πιο super εργαλείο styling για τα μαλλιά και πέτυχε τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!

Trust me!

Μια ματιά ακόμα: Τα πιο cool hairstyles των fashion girls απευθείας από τους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα