Survivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έκανε αυτό που θα σας ανακοινώσω»

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε το βράδυ το «Survivor All Star», το trailer του οποίου βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Σπύρος Μαρτίκας ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του κι έτσι αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας. Ο ίδιος μπορεί να βρίσκεται πολύ συχνά σε αυτή τη θέση, ωστόσο εξακολουθεί να τα «βάζει» με τους συμπαίκτες του και να διαμαρτύρεται για την απόφασή τους.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του μπαίνει ο άλλοτε φίλος του, Νίκος Μπάρτζης, τον οποίο «καρφώνει», λέγοντας: «Νίκο Μπάρτζη μου, μού χρωστάς έπαθλο, δε σου χρωστάω

ασυλία. Εσύ ξέχασες σύντομα».

Κι ενώ όλοι συζητάνε για τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα, κάνοντας λόγο για την τακτική που ακολουθεί, στο συμβόλαιο του νησιού η κατάθεση ενός παίκτη θα φέρει τα πάνω κάτω. Ειδικότερα, ο Τάκης Καραγκούνιας ομολογεί μια πράξη που τον στενοχώρησε βαθιά.

«Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ή ποια έχει κάνει αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα, αλλά έχω στενοχωρηθεί τόσο πολύ που μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός.

Να έχει τόσο κακιά ψυχή μέσα του. Και λέω έχω κάνει κάτι κακό σε κάποιον άνθρωπο για να… Είναι μίσος, είναι κακία», λέει χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στο trailer.

Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Απέργης για τον 10 μηνών γιο του: «Όταν μαθαίνεις ξαφνικά ότι υπάρχει ένα θεματάκι, κλονίζεσαι»

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο πρώην μου έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου. Είναι φίλος και με τον σύντροφό μου»

 «Οι γυναίκες έρχονται στο γραφείο και μου κλείνουν το μάτι, εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα