Survivor All Star: O Νίκος Μπάρτζης «καρφώνει» Κατσούλη-Ρουμελιώτη -«Αλλάζουν στρατηγική όπως τους συμφέρει»

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star», ο Νίκος Μπάρτζης σχολίασε τη στάση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη απέναντι στη Μελίνα Μεταξά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες.

«Στο “Survivor 2021” είχα ψηφίσει την Χριστίνα Κεφαλά γιατί ήταν τραυματίας. Τότε η Μαριαλένα και ο Σάκης κατέβηκαν σε απεργία και δεν είχαν παίξει στο παιχνίδι. Στο Survivor 2023 All Star

βγαίνουν και ψηφίζουν την Μελίνα επειδή είναι τραυματίας και λένε τα ίδια πράγματα που είχα πει και εγώ το 2021.

Τι τρέχει; Γιατί άλλαξαν τα πράγματα; Είναι ανθρώπινο να θες να γίνει καλά ο άλλος, εκείνοι κοιτούν το συμφέρον τους. Η Μαριαλένα και Σάκης αλλάζουν στρατηγική όπως τους συμφέρει», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μπάρτζης στην κάμερα.

Μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υγεία της στο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, η Μελίνα Μεταξά επέστρεψε στην καλύβα των Μαχητών στο επεισόδιο της Κυριακής (12/2) .

Θυμίζουμε ότι παίκτρια των Μπλε λιποθύμησε, νιώθοντας μια έντονη αδιαθεσία, η οποία προερχόταν από ένα χτύπημα σε προηγούμενο αγώνισμα.

Η παίκτρια των Μαχητών γύρισε ξανά στην καλύβα της, λοιπόν, φορώντας, όμως, ένα κολάρο στον λαιμό και εξήγησε στους συμπαίκτες της τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της. «Έχω μία πολύ μικρή κήλη, η οποία με το χτύπημα που είχα στο αγώνισμα και τη λιποθυμία μετά, προκάλεσε διάσειση και δημιουργήθηκε μια μικρή φλεγμονή, την οποία θα κοιτάξουμε. Θα πρέπει να φοράω αυτό το κολάρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ -«Ακόμα προσπαθώ να αποδεχτώ τον νέο εαυτό μου»

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά της

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για το μνημόσυνο

Keywords
Τυχαία Θέματα